«РУХІВЦІ» ГОТУЮТЬСЯ ДО ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРБІ

 

«Жовто-чорні» провели тренування на навчально-тренувальній базі у Винниках. Попереду – домашня гра проти ФК «Львів».

Після виїзної поразки від «Дніпра-1» тренерський штаб «Руху» зосередив увагу на детальному аналізі поєдинку та провів для підопічних теоретичне заняття. Після чого команда розпочала тренувальну сесію на футбольному полі.
 


Роман ГАГУН, гравець ФК «РУХ»: «Ми подивились та проаналізували гру проти «Дніпра-1». Зробили правильні висновки. Єдиним колективом готуємось до львівського дербі.

Дивились гру суперника. Наш головний тренер Леонід Кучук наголосив, що легкої гри з «містянами» точно не буде. Потрібно налаштовуватись на важий матч, адже ФК «Львів» – добротна команда, яка нав'язуватиме свою гру та багато боротьби.

Вважаю, що кожен матч в УПЛ для нас є принциповим, а дербі – це вдвічі більша відповідальність за результат. І ми, і «Львів» прагнемо перемогти».

Під час заняття тренерський штаб розділив гравців на 2 групи. З кожною з них Леонід Кучук та його тренерський штаб працював над налагоджуванням командних зв’язків.
 


Валерій ФЕДОРЧУК, гравець ФК «РУХ»: «Команда розуміє важливість дербі, адже грають дві львівські команди. Думаю, кожен футболіст серйозно налаштується на це протистояння. Відчувається певна напруга. По тренуваннях помітно, що хлопці дуже сконцентровані. Всі чекаємо на цей матч.

ФК «Львів» сьогодення – це клуб з іншою історією, аніж той, у якому я виступав. У мене є повага до цієї команди. Зрештою, нам потрібно дивитися лише на себе. У нас інші завдання і я сконцентрований на «Русі».

Вболівальників можна змусити прийти на стадіон лише своєю грою. Відтак, ми вже починаємо і спробуємо продовжувати тішити вболівальників, які прийдуть на стадіон».

Також на тренуванні «жовто-чорних» був пристуній головний тренер тернопільської «Ниви» Ігор Климовський, який проходить стажування в «Русі». Тренер уважно стежив за заняттям та занотовував важливі деталі.
 


Також підтримати команду перед важливим дербі приїхав почесний Президент «Руху» Григорій Козловський.
 


Помічник головного тренера Борис Баранець зауважив, що гравці підходять до поєдинку зі «Львовом» у гарному настрої.
 


Борис БАРАНЕЦЬ: «Тренуємось у звичному режимі. Звісно, поразки не додають позитивного настрою, але такі матчі загартовують. Будь-яке дербі: манчестерське, київське, львівське – це завжди принципові поєдинки. Хлопці знають, як потрібно готуватись. Усі підходять до матчу у гарному настрої».

Вже у неділю «Рух» зіграє проти «Львова» у матчі 6-го туру УПЛ. Саме «жовто-чорні» будуть господарями цього вечора на «Арені Львів». Початок зустрічі о 19:30.

Квитки на львівске дербі можна придбати за посиланням, а також у касах стадіону.

Більше фото з тренувальної сесії дивіться у галереї.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини