«РУХ» ЗДОБУВ ПЕРШУ ПЕРЕМОГУ НА ТУРЕЦЬКИХ ЗБОРАХ

«Рухівці» у контрольному спарингу на турецькій землі перемогли казахський клуб «Кизилжар» із Петропавловська – 3:1. У складі «жовто-чорних» забивали Притула, Стаменковіч та Русин.

 

 

Традиційно для перших товариських спарингів на тренувальних зборах у Туреччині головний тренер «жовто-чорних» Іван Федик поділив підопічних на дві групи. Перший тайм грав більш омолоджений склад, у другому взяли участь досвідченіші гравці.

Початок поєдинку був за казахською командою. Номінальні гості вже у дебюті гри відкрили рахунок після подачі зі стандарту. Такий розвиток подій пробудив «рухівців». Львів’яни заволоділи ініціативою на полі й створили кілька небезпечних моментів. Відновити паритет «жовто-чорні» зуміли під завісу першого тайму. Відзначився Остап Притула – 1:1.

По перерві підопічні Івана Федика повністю контролювали хід протистояння. Це допомогло «жовто-чорним» у другому таймі відправити у ворота «Кизилжару» ще два м’ячі. Спершу подачу з кутового замкнув Мілош Стаменковіч, а згодом Ростислав Русин наважився на прямий удар зі стандарту. М'яч від голови казахського футболіста зрикошетив у ворота.

У підсумку, 3:1 впевнена перемога «рухівців».

На жаль, через технічні причини прямий ефір матчу між «Рухом» та «Кизилжаром» був недоступний. Приносимо свої вибачення. 

Огляд поєдинку, а також повний матч вже незабаром будуть доступні на клубному YouTube-каналі Ruh TV.

 

«Рух» (Львів) – «Кизилжар» (Петропавловськ)  3:1 (1:1).

24 січня 2021 рік

Голи: Притула, Стаменковіч, Русин – ГНП.

«Рух» (Львів) 1 тайм: Бандура, Зец, Сич, Ґліха, Гагун, Кухарук, Федорчук, Лях, Притула, Климчук, Кондраков. 

«Рух» (Львів) 2 тайм: Мисак, Стаменковіч, Білий, Копина, Мисик, Мартинюк, Карасюк, Борячук, Русин, Бойчук Б., Кухаревич.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини