РУХ – ВЕРЕС. 5 ФАКТІВ ПРО МАТЧ

Головні цифри протистояння.
 


Гра з «Вересом» – перша домашня для «Руху» у новому сезоні. Переможна серія «жовто-чорних» у рідних стінах триває 3 матчі (різниця м’ячів 7-1).

На старті сезону «жовто-чорні» поступились у двох поєдинках – «Металісту-1925»(1:2) та «Ворсклі» (0:2). Відтак, разом з «Інгульцем» та «Чорноморцем» єдині, хто ще не набирав залікових балів у сезоні.

Новачок УПЛ рівненський «Верес» ще не забивав голів у поточному чемпіонаті. Підопічні Юрія Вірта зіграли внічию з «Колосом» (0:0) та розгромно поступились «Динамо» (0:4).⠀

Єдина офіційна зустріч «Руху» і «Вереса» відбулась у серпні 2019-го року. Сталось це у Кубку України. Тоді «жовто-чорні» завдяки голам Кондракова та Климчука перемогли свого суперника (2:1) та пройшли в наступний раунд. Ще двічі після того команди грали між собою спаринги. Кожного разу сильнішими були львів’яни. Останній з них відбувся зовсім недавно, 11 липня, у рамках підготовки до нового сезону. Переможний гол за «жовто-чорних» забив Андрій Борячук.⠀

Гра проти «Вереса» – перша після повернення на тренерський місток «Руху»Леоніда Кучука. Від останнього поєдинку під керівництвом білоруського фахівця на чолі «жовто-чорних» минув 621 день. «Рух» вже третя команда УПЛ для білоруського фахівця. Раніше Кучук очолював київський «Арсенал» та кам'янську «Сталь».


loading...

0 коментарів

    Схожі новини