«РУХ» ПЕРЕМІГ СЕРБСЬКИЙ «РАДНІК»

«Жовто-чорні» у другому контрольному спарингу на турецьких зборах завдяки голам Кондракова, Ґліхи та Федорчука перемогли представника елітного футбольного дивізіону Сербії ФК «Раднік» – 3:2.

 

Як і у матчі з казахським «Кизилжаром», тренерський штаб «жовто-чорних» розподілив підопічних на дві групи, щоправда, цього разу гравці стартового складу отримали на футбольному полі по 60 хвилин ігрового часу. 

«Рухівці» активніше розпочали матч. Все ж перший момент «жовто-чорні» створили на екваторі першого тайму, коли Данііл Кондраков наважився на дальній удар метрів з двадцяти п’яти - кіпер сербської команди парирував. За кілька хвилин львів’яни організували позиційну атаку лівим флангом, яка завершилася призначенням пенальті у ворота «Радніка». Карабіна у власному карному майданчику завалив оборонець номінальних гостей. Арбітр вказав на позначку. Вирок рефері впевнено реалізував Данііл Кондраков – 1:0.

На 31-ій хвилині футболісти «Радніка» відновили паритет. Сич програв бротьбу Макарічу, і той, вийшовши на рандеву з Бандурою, зрівняв рахунок - 1:1.

По перерві «жовто-чорні» знову повели. Сербські оборонці залишили наодинці у власному штрафному майданчику Ґліху. Ерік першим же дотиком переправив м’яч у сітку – 2:1.

А далі обидві команди обмінялися розкішними голами зі страндартів. У складі сербів штрафний удар метрів з 26-ти влучно реалізував Джорджевіч – 2:2. Все ж родзинкою протистояння став забитий м’яч Валерія Федорчука на 80-ій хвилині. Хавбек «Руху» наважився на прямий удар з 35-ти метрів - м’яч залетів прямісінько в дев’ятку. Супергол у виконанні Валерія!

У підсумку, «Рух» у захоплюючому протистоянні переміг сербський «Раднік» з рахунком 3:2. 

 

«Рух» (Львів) – «Раднік» (Сурдуліца, Сербія)  1:1 (3:2).

27 січня 2021 рік

Голи: Кондраков, 27 (пен.), Ґліха, 51, Федорчук, 80 –  Макаріч, 31, ГНП, 70.

Попередження: Сич, 28, Лях, 41 

«Рух» (Львів): Бандура, Зец (Білий, 60), Веремієнко (Стаменковіч, 60 (Слюсар, 75), Гагун (Копина, 60), Ґліха (Мисик, 60), Кухарук (Федорчук, 60), Притула (Русин, 60), Лях (Климчук, 60), Карабін (Бойчук Б.), Кондраков (Кухаревич, 60), Сич (Карасюк, 60).

Детальний звіт матчу з’явиться згодом. 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини