«РУХ» ГОТУЄТЬСЯ ДО «ВОРСКЛИ»

 

«Рухівці» на полі Академії футболу у Винниках провели ранкову тренувальну сесію. 

Заняття «жовто-чорних» розпочалося із теоретичної підготовки. Опісля підопічні Івана Федика вийшли на поле Академії зі штучним покриттям. Впродовж заняття «рухівці» працювали по групах. Спершу «жовто-чорні» виконували вправи на різноманітних станціях, а згодом під час гри у футбол налагоджували ігрові взаємозв’язки. 

 

 

Остап Притула, гравець ФК «Рух»: «Вже давно чекаємо на відновлення чемпіонату. Всі прагнуть грати у футбол. Провели хороші збори. Із позитивним настроєм готуємося до поєдинку з «Ворсклою». Той факт, що став одним із найкращих бомбардирів «Руху» на зборах звичайно додає мотивації, адже я гравець атакувального плану і мені необхідно забивати та віддавати гольові передачі. Ми усі добре підготовлені до відновлення змагань в УПЛ. Будемо битися та старатися здобувати позитивний результат. Зараз тренуємося на полі Академії зі штучним покриттям. Звичайно, між трав’яним газоном та синтетичним є різниця, але в нас на Академії хороші умови. Це не повинно для нас скласти якісь труднощі. Сьогодні перед тренуванням було теоретичне заняття. Головний тренер розбирав, як потрібно діяти при атаці, а вже завтра буде більше уваги приділяти безпосередньо діям суперника. Загалом можу сказати, що це дуже хороша команда, яка добре атакує. Нам буде нелегко, але ми до цього готові». 

Не зможуть допомогти своїй команд в матчі проти «Ворскли» новачки «Руху» Рагнар Сігурдссон та Андрій Борячук. Ісландський оборонець та нападник продовжують відновлюватися після травм. 

 

 

Олександр Грицай, старший тренер ФК «Рух»: «Звичайно, нашу готовність до сезону покаже лише офіційна гра. На зборах ми виконали той об’єм роботи, який планували. До поєдинку з «Ворсклою» підходимо в хорошому настрої. З нетерпінням чекаємо на це протистояння та надіємось на позитивний результат. «Ворскла» – це досвідчена хороша команда із кваліфікованим тренером, за яку виступає багато досвідчених футболістів. Полтавчани якісно підсилилися під час зимового трансферного вікна. Звичайно, пам’ятаємо, як вони нас зустріли в УПЛ у першому турі. Будемо старатися віддати свій борг».  

Поєдинок проти полтавської «Ворскли» відбудеться у неділю, 14 лютого, на «Арені Львів». Стартовий свисток арбітра пролунає о 17:00. 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини