«РУХ» ГОТУЄТЬСЯ ДО МАТЧУ З «ОЛЕКСАНДРІЄЮ»

 

Футболісти «жовто-чорних» ведуть наполегливу підготовку до поєдинку 15-го туру УПЛ, який відбудеться в понеділок 28-го листопада на олександрійському стадіоні «Ніка» о 13:00.

Підопічні Леоніда Кучука проводять тренування тактичного і функціонального характеру для того, щоби протистояти грізному супернику в одному з останніх матчів року.

У «рухівців» є суттєві кадрові проблеми: Денис Слюсар і Віталій Роман пропустять гру через дискваліфікації, Богдан Бойчук, Валерій Федорчук, Роман Дідик і Брайт Енобахар, на жаль, травмовані та теж не зможуть зіграти.

Віталій Роман, захисник «Руху»: «В «Олександрії» кожного сезону хороша команда з хорошим тренером, швидкісна, силова, грають більше силовий футбол, з трибун завжди складніше спостерігати за грою, бо ти не можеш жодним чином повпливати на гру, тому завжди більше переживаєш, ніж на полі».

До речі, в коментарі медіацентру «Руху» аргентинець Фабрісіо АЛЬВАРЕНГА, у якого чітка проукраїнська позиція, заговорив українською мовою: «Наша команда розпочала заняття в залі. Потім перемістилася на поле, пограли трішки у квадрати. Все в нас нормально. Ми наполегливо готуємося до матчу з «Олександрією». Я думаю, що попереду на нас чекаю перемога. Наші тренування дуже хороші. Так, на дворі холодно, але це нормально. «Рух» налаштований максимально».

 

 

Бренер ТАЛЛЕС, півзахисник «Руху»: «Ми знаємо, наскільки сильним є наш наступний суперник. Ми розуміємо, що нам дуже потрібна перемога, тому активно працюємо та налаштовуємося на майбутню гру».

 

 

 

 

Окрім того, тренування «Руху» відвідав малий Максимко, який раніше продавав квіти в центрі Львова, аби заробити собі гроші на футбольну форму. «Рухівці» ж запросили його на своє тренування та подарували футбольну форму.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини