«РУХ» ГОТУЄТЬСЯ ДО МАТЧУ З ЛІДЕРОМ «ДНІПРОМ-1»

 

Підопічні Леоніда Кучука провели тренування перед грою з «Дніпром-1», яку заплановано на неділю, 16-го жовтня, о 15:00.

Жовто-чорні займалися на навчально-тренувальній базі «Руху». Тренування розпочалося з традиційного привітального коридору – журналіст медіацентру «Руху» Тарас Радюкін у четвер, 13-го жовтня, відзначив свій 26-ий день народження.

 

 

Далі футболісти провели розминку. Згодом більшість тренувального часу «рухівці» працювали з м’ячем, тренерський штаб підготував відповідні вправи, які використовували впродовж усього заняття – це ігрові сесії, налагоджування взаємозв’язків  футболістів, тактичні варіанти ведення гри на футбольному полі.

Марко САПУГА, півзахисник «Руху»: «У нас триває звична підготовка – як і до будь-якого іншого матчу. Так, «Дніпро-1» зараз є лідером Української Прем’єр-ліги. Але я вважаю, що можна зібратися та перемагати їх, чому би й ні? Вони зараз перебувають на першому місці, але це ще нічого не означає. Для нас немає авторитетів, можемо гідно протистояти будь-якому супернику».

 

 

Ростислав ЛЯХ, захисник «Руху»: «Готуємося у звичайному графіку, вчора і сьогодні отримали навантаження, працювали над фізичними вправами. Переглянемо ще суперника. Розуміємо, наскільки це важлива гра. Знаємо, що нам протистоїть дуже сильна команда, це лідер турнірної таблиці, тому зосереджуємося максимально. «Дніпро-1» ще не втратив жодного очка та не пропустив жодного гола, бачимо, що команда на ходу, спробуємо порушити їхню переможну традицію. У наших суперників є яскраво виражені лідери, але ми не дивимося на особистості, чи Довбик, чи Піхальонок, чи Гуцуляк, готуємося в загальному на всю команду. Найголовніше – грати в свою гру та продемонструвати наші найкращі якості».


loading...

0 коментарів

    Схожі новини