FAVBET ЛІГА. НІЧИЯ У ЛЬВІВСЬКОМУ ДЕРБІ

 

З огляду на важливість протистояння у контексті турнірної таблиці, уболівальників, які в середу завітали на «Арену Львів», чекала безкомпромісна боротьба двох львівських клубів. Гострішими у стартові хвилини виглядали номінальні господарі. На удар Кухарука з-за меж штрафного, який пройшов поруч зі стійкою, містяни відповіли небезпечною контратакою. Ренан виходив віч-на-віч з Бандурою, але Стаменковіч вчасно підстрахував кіпера і вибив м’яча на кутовий.  

Ще у першому таймі «рухівці» забили гол у ворота «Львова», втім, головний арбітр зустрічі 

Денис Шурман після перегляду VAR скасував взяття воріт Борячуком, зафіксувавши порушення правил з боку Стаменковіча під час розіграшу кутового. А через 10-ть хвилин суперник вийшов уперед. Містяни перехопили м’яча в центрі поля і запустили довгою передачею уперед Ернеста. Ганець дальнім ударом у кут воріт змусив Бандуру капітулювати. 

Перерва пішла «рухівцям» на користь. Іван Федик освіжив гру двома замінами - на полі з’явились Федорчук і Кондраков. «Жовто-чорні» продовжували створювати напругу біля воріт Ільющенкова і доволі швидко домоглись свого. Бусько, намагаючись перервати подачу Мисика, зіграв рукою у власному штрафному, тож суддя вказав на точку. 11-метровий холоднокровно реалізував Кондраков - 1:1. 

Догравали цей матч «рухівці» в більшості - Міхубі отримав другу жовту і завчасно покинув поле. Практично весь час, який залишився до фінального свистка, підопічні Івана Федика нагнітали ситуацію біля воріт містян, втім, забити такий бажаний гол так і не змогли. У підсумку, нічия 1:1. Вдруге у сезоні нове львівське дербі не виявило сильнішого.

 

 

Чемпіонат України. Favbet Ліга. 18 тур. ПФК «Львів» - «Рух» (Львів)  1:1 (1:0).

28 квітня 2021 року. Львів, «Арена Львів». 2572 глядачі.

Голи: Ернест, 23 - Кондраков, 54 (пен.).

Попередження: Кондраков, 90+3.

Вилучення: Міхубі, 57 (друга жовта).

«Рух» (Львів): Бандура, Гагун, Мисик, Стаменковіч, Білий, Мартинюк, Карасюк (Федорчук, 46), Борячук, Климчук (Руніч, 76), Притула (Кондраков, 46), Кухарук. 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини