БРАЗИЛЬСЬКИЙ ЗАХИСНИК ДЖЕФЕРСОН ПІДПИСАВ КОНТРАКТ З «РУХОМ»

 

Колишній футболіст «Греміо» Джеферсон, або Джеферсон Вінісіус Вітор да Сілва, відтепер став гравцем львівського «Руху».

22-річний лівий захисник підписав контракт із «жовто-чорними» на 2,5 року й обрав собі 43-ій ігровий номер. Зараз разом із командою він перебуває на тренувальному зборі в хорватському Умазі та може дебютувати за «рухівців» у завтрашньому товариському матчі зі словацьким ДАКом.

Джеферсон народився 3-го травня 2000-го року в Наталі (столиця бразильського штату Ріу-Гранді-ду-Норті). Він є вихованцем місцевого клубу ABC, який минулого сезону виступав у Серії С, новачок «Руху» грав за молодіжні й основну команду ABC.

2018-го року Джеферсон підписав контракт з одним із найтитулованіших клубів Бразилії «Греміо».

На початку кар’єри бразилець виступав також на позиції опорного півзахисника, однак згодом зосередився на грі на лівому фланзі оборони. Бразильські футбольні експерти видають йому чималі аванси, наголошуючи на універсальності гравця, який однаково добре може зіграти як у захисті, так і під час підключень до атак суперників.


loading...

1 коментарів

  • В

    Валентин

    28 січня 2023 р., 11:01

    Тупа дурна політика, продавати своїх, купувати чужих. Позбулися Сича взяли енобахара, який не грає. Абдіхоліков, чідозі, обаміна, де розаріо для чого звозити цей баласт. Українському клубу українських футболістів.

Схожі новини