«РУХ-3» З ПЕРЕМОГИ СТАРТУВАВ У ПРЕМ’ЄР-ЛІЗІ ЛЬВІВЩИНИ

 

У першому турі обласної першості «жовто-чорні» перемогли «Корміл» з рахунком 2:1.

«Рух-3» розпочав виступи у Прем’єр-лізі Львівської області сезону 2024 року. Так, у першому турі «жовто-чорні» на своєму полі приймали яворівський «Корміл». 

«Рухівці» одразу ж взяли м’яч під свій контроль, але перший момент створили саме гості: Саган здійснив блискучий сейв після удару Зубаря. Проте на 17-ій хвилині «жовто-чорні» провели вдалу атаку, яку точним дальнім пострілом завершив Шандра, відкривши рахунок у матчі. «Корміл» відповів ще одним ударом Сагана – знову впевнено на лінії воріт зіграв Саган. Згодом у схожому епізоді після атаки львів’ян свою команду врятував вже голкіпер яворівців. Хороший момент «жовто-чорні» мали й наприкінці тайму, втім після розіграшу стандарту воротар «Корміла» відбив небезпечний удар головою.

Водночас дебют другої половини гри був вдалішим для яворівців: Бойко опинився на самоті у карному майданчику господарів і з близької відстані головою замкнув подачу з флангу, зрівнявши рахунок. «Рухівці» відповіли ударом Бейзика з середньої дистанції, але м’яч пролетів повз ворота. А на 72-ій хвилині Олександр Герега відібрав м'яч у центрі поля, технічно розібрався з кількома захисниками та знову вивів «жовто-чорних» уперед. На останніх хвилинах поєдинку львів’яни могли забивати й втретє, але Муха, який втік віч-на-віч з голкіпером, не зумів влучити у ворота. Також момент перед фінальним свистком мали яворівці – Саган врятував «жовто-чорних». У підсумку, перемога «Руху-3» в стартовому поєдинку з рахунком 2:1.

 

 

Прем'єр-ліга Львівщини, 1-й тур. «Рух-3» (Львів) – «Корміл» (Яворів) 2:1 (1:0)

3 квітня 2024 року. Винники, НТБ «Рух»

Голи: Шандра, 17, Герега, 72 – Бойко, 56

«Рух-3»: Саган, Герега, Товарницький, Кусий, Лапко, Шандра, Добрянський (Муха, 70), А. Федор (Байдак, 65), Коваль, Лебідь (Богун, 79), Бейзик (Дорош, 67)


loading...

0 коментарів

    Схожі новини