«РУХ-3» У МЕНШОСТІ ПЕРЕМІГ ФК «МОСТИСЬКА»

 

«Жовто-чорні» вдесятьох після вилучення Хмельовського здолали суперника завдяки хет-трику Музичука.

У 4-му турі Кубка Прем'єр-ліги Львівщини «Рух-3» вдома приймав ФК «Мостиська». Після поразки у попередньому турі «жовто-чорні» хотіли здобути очки та повернути собі лідерство у турнірній таблиці Кубка Прем'єр-ліги Львівщини.

Цей матч складався дуже неоднозначно для вихованців Академії «Руху». Так, спочатку на 16-ій хвилині матчу швидкий гол забив Музичук і вивів господарів уперед. Втім вже за 6-ть хвилин Хмельовський отримав другу жовту картку та був вилучений з поля. Згодом на 29-ій хвилині Святий зрівняв рахунок. Але потім «рухівці» видали потужних кілька хвилин, коли Музичук відзначився ще двічі й загалом оформив хет-трик. У другому таймі команди голів не забивали й у підсумку «жовто-чорні» в меншості перемогли «Мостиська» з рахунком 3:1.

Так, після 4 матчів в активі «Руху-3» 3 перемоги та одна поразка. Наразі вихованці Академії «жовто-чорних» з 9-ма очками очолюють турнірну таблицю Кубка Прем'єр-ліги Львівщини. 

 

 

Кубок Прем'єр-ліги Львівщини, 4-й тур. «Рух-3» (Львів) – ФК «Мостиська» 3:1 (3:1)

20 вересня 2023 року. Винники, НТБ «Рух»

Голи: Музичук, 16, 37, 39 – Святий, 29

Вилучення: Хмельовський, 22 (друге попередження)

«Рух-3»: Бакус, Лапко (Цюрпалевич, 57), Турко (Яхонтов, 90), Кусий, Михальчук (Ярош, 87), Хмельовський, Коваль (Бейзик, 68), Мікляш (Одог, 83), Ніколаєв (Лебідь, 42), Король (Шандра, 46), Музичук (Обаміна, 87)


loading...

0 коментарів

    Схожі новини