ПРЕМ’ЄР-ЛІГА ЛЬВІВЩИНИ. «РУХ-3» РОЗІЙШОВСЯ МИРОМ З «П’ЯТНИЧАНАМИ»

 

У 5-му турі Прем’єр-ліги Львівщини «Рух-3» приймав на своєму полі «П’ятничани». «Жовто-чорні» відкрили рахунок у матчі вже на 13-ій хвилині: львів’яни розіграли комбінацію, після якої м’яч опинився у Короля і Володимир, протягнувши його до воріт, зумів влучно пробити. 

У схожому стилі на початку другого тайму відзначились й гості – на 52-ій хвилині комбінацію та навіс з флангу точним ударом головою завершив Павлучкович, зрівнявши рахунок. «Рухівці» знову забили вже через шість хвилин, коли Микита Дорош пострілом у дальній кут вдруге вивів свою команду вперед. Та на 66-ій хвилині «П’ятничани» також вдруге відігрались зусиллями Романчука. 

У підсумку, нічия з рахунком 2:2. Після п’яти турів «Рух-3» з 10-ма очками очолює турнірну таблицю обласної першості. Свій наступний поєдинок «жовто-чорні» зіграють проти команди «Темп-Легінь». 

 

 

Прем'єр-ліга Львівщини, 5 тур. «Рух-3» (Львів) – «П’ятничани» 2:2 (1:0)

1 травня 2024 року. Винники, НТБ «Рух»

Голи: Король, 13, Дорош, 58 – Павлучкович, 52, Романчук, 66

«Рух-3»: Ванівський, Гришкевич, Дуць, Матвіїв (Бейзик, 46), Лапко (Паращук, 46), Хмельовський, Русяк, Король (Муха, 66), Лебідь (Кусий, 46), Музичук (Дорош, 46), Ніколаєв (Кішко, 53)


loading...

0 коментарів

    Схожі новини