МЕМОРІАЛ ЕРНЕСТА ЮСТА. ДРУГА ВПЕВНЕНА ПЕРЕМОГА «РУХУ-3»

 

«Жовто-чорні» завдяки хет-трику Паньківського перемогли «Олесько» – 3:0.

 

 

«Рух-3» у другому турі Меморіалу Ернеста Юста на своєму полі приймав ФК «Олесько». Вже у дебюті матчу «жовто-чорні» створили небезпечний момент: Денисов вискочив на ударну позицію та пробивав у ближній кут, але не влучив у ворота. Згодом Муха не реалізував вихід віч-на-віч, а голкіпер у карколомному стрибку парирував добивання. Гості ж відповіли своїм дальнім пострілом – м’яч розминувся зі стійкою. А на 26-ій хвилині захисники дальньою передачею знайшли зліва вільного Паньківського, який змістився у центр та влучним ударом відкрив рахунок у матчі. Ще за хвилину Денисов викотив на Паньківського і Ярослав відзначився вдруге. Ще одного разу «Олесько» виручила поперечка після дальнього пострілу у виконанні Гончарука. Тоді як Паньківський мав нагоду забити втретє – на заваді став блискучий сейв голкіпера. 

Другий тайм розпочався схожим епізодом: воротар відбив удар Денисова. На 60-ій хвилині голкіпер «Олесько» знову виручив свою команду, але не зміг зашкодити Паньківському зіграти на добиванні та оформити хет-трик. Свій момент аби забити також мав Гембарський, втім з хорошої позиції він пробив повз ворота. А наприкінці гри гості залишилися у меншості після вилучення Чурка.

У підсумку, впевнена перемога «Руху-3» з рахунком 3:0. В заключному турі львів’яни зіграють проти ФК «Миколаїв». 

 

 

Меморіал Ернеста Юста. Груповий етап. Другий тур. «Рух-3» (Львів) – ФК «Олесько» 3:0 (2:0)

18 лютого 2024. Винники, НТБ «Рух»

Голи: Паньківський, 26, 27, 60

Вилучення: Чурко, 87 (пряма червона)

«Рух-3»: Саган (Воробйов, 46), Баршак, Фіцик, Гончарук (Байдак, 32), Горін, Крук (Самоцький, 65), Муха (Свистун, 65), Угринчук (Кішко, 76), Дорош (Дяк, 59), Паньківський (Гембарський, 70), Денисов


loading...

0 коментарів

    Схожі новини