«РУХ-3» ПЕРЕМІГ «НАФТОВИК» У КУБКУ ПРЕМ'ЄР-ЛІГИ ЛЬВІВЩИНИ

 

За «жовто-чорних» відзначились Музичук і Король, а команда перемогла 2:1.

 

 

«Рух-3» у 2-му турі Кубку Прем'єр-ліги Львівщини відправився на виїзд у Борислав, де зіграв проти місцевого «Нафтовика».

«Жовто-чорні» у першому таймі забезпечили собі хороший гандикап після того, як Король та Музичук протягом хвилини всередині першого тайму забили два голи. Втім у другому таймі гра стала дуже напруженою, адже «Нафтовик» скоротив відставання на 69-ій хвилині зусиллями Козела. «Рухівці» ж могли зняти всі питання щодо переможця матчу ще на 80-ій хвилині, але з ударом Хмельовського з пенальті впорався голкіпер бориславців. Вже у компенсований час арбітр відреагував на емоції старшого тренера «Руху-3» Богдана Єсипа та вилучив його. Проте «жовто-чорні» втримали рахунок та довели справу до перемоги.

У підсумку, після звитяги 2:1 над «Бориславом» юні «рухівці» очолили турнірну таблицю Кубка Прем'єр-ліги Львівщини. У своєму активі «Рух-3» має дві перемоги у двох матчах і з 6-ма очками посідає перше місце, випереджаючи конкурентів на 2 очка.

 

 

Кубок Прем'єр-ліги Львівщини, 2-й тур. СК «Нафтовик» (Борислав) – «Рух-3» (Львів) 1:2 (0:2)

6 вересня 2023 року. Борислав, стадіон «Нафтовик»

Голи: Козел, 69 – Король, 21, Музичук, 22

Нереалізований пенальті: Хмельовський (80, воротар)

Вилучення: Єсип Богдан, 90+2

«Рух-3»: Харечко, Лапко, Ярош, Кусий, Паращук, Хмельовський (Дзюнь, 90+1), Король (Паньківський, 82), Лебідь, Ніколаєв, Музичук (Богун, 82), Бейзик (Мужиловський, 55)


loading...

0 коментарів

    Схожі новини