«РУХ-2» ПОСТУПИВСЯ ЮКСІ

 

Вихованці Академії «Руху» дали гідний бій супернику, але не використали свої численні нагоди та поступились 0:2.

Перед грою проти одного з лідерів Другої ліги капітан «Руху-2» Ігор Дуць отримав символічну футболку з номером 100. Саме таку позначку матчів перетнув досвідчений захисник, граючи за команди «Руху». Гості з перших хвилин почали пресингувати оборону «жовто-чорної» команди, але наші захисники з честю виходили з цієї ситуації. На 10-ій хвилині ЮКСА розігнала блискавичну атаку правим флангом, і Гереті довелось вступати у гру, аби перехопити гостру подачу. Згодом вже Михальчук гасив пожежу у власному штрафному, постелившись у ефектному підкаті перед суперником. Супернагоду забити змарнував Михайлів: Русяк вивів партнера на побачення з кіпером, але Роман розпорядився м’ячем не найкращим чином. Пізніше вже пробивав по воротах Непейпієв – у руки кіперу.

А всередині першого тайму ЮСКА забила доволі курйозний гол: Євдокимов пробив по воротах, м’яч влучив у Матеуса, випадковий дотик якого і став вирішальним у цьому епізоді – 0:1. Господарі мали змогу зрівняти рахунок ще до перерви, пробивав Карабін, але у його випадку рикошет від захисника зіграв на користь ЮКСИ. 

На старті другого тайму «Рух-2» взяв м’яч під свій контроль, але до гострих моментів справа довгий час не доходила. Боцьків спробував поцілити здалеку, але не влучив у рамку. Опісля суперсейв здійснив Герета, витягнувши кулястого з нижнього кута. Продовжував переслідувати нефарт Карабіна. Ярослав, який був дуже активним у цій грі, мав дві чудові нагоди, аби зрівняти рахунок, але м’яч по-зрадницьки відбився від двох стійок і не залетів у сітку. І тут спрацювало футбольне правило: наприкінці зустрічі суперник вибіг у швидку контратаку і забив другий гол у ворота «Руху-2». У підсумку, прикра поразка 0:2. Наступну гру «жовто-чорні» зіграють 6 жовтня на виїзді проти «Реал-Фарми». 

 

  

Друга ліга України. 10 тур. «Рух-2» (Львів) – ЮКСА 0:2 (0:1)

1 жовтня 2023 року. Винники, стадіон ім. Б. Маркевича.

Голи: Матеус, 32, Ховайко, 88

Попередження: Рогачов, 36   

«Рух-2»: Герета, Михальчук, Дуць, Товарницький, Гришкевич (Хмельовський, 75), Підгурський, Рогачов, Русяк (Добрянський, 69), Михайлів (Боцьків, 46), Непейпієв (Штокал, 82), Карабін. 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини