«РУХ-3» ПРОГРАВ «ГАЛИЧИНІ» У КУБКУ ПРЕМ’ЄР-ЛІГИ ЛЬВІВЩИНИ

 

«Рухівці» відкрили рахунок у матчі зусиллями Музичука, але потім пропустили 3 голи від дрогобицької команди.

«Рух-3» у статусі лідера Кубка Прем'єр-ліги Львівщини підходив до матчу 3-го туру проти дрогобицької «Галичини». «Жовто-чорні» перед цим у двох іграх здобули дві перемоги, тож у хорошому настрої були готові приймати суперника. Водночас керував діями львів'ян з лави Максим Білий, адже Богдан Єсип відбував дискваліфікацію за вилучення у попередньому турі.

Команди одразу ж включились у боротьбу і найчастіше м'яч перебував у центрі поля, адже суперники перекривали один одному кисень й не давали атакувати. Першу небезпечну нагоду «Рух-3» створив, коли Музичук пробивав зі штрафного, втім, цей удар був вкрай неточним. А на 24-ій хвилині Музичук виправився: нападник обігрався з партнером в центрі поля та під час швидкої атаки вискочив віч-на-віч з воротарем, впевнено його переграв та відкрив рахунок у матчі. Згодом активний у першому таймі Музичук міг подвоювати перевагу «рухівців», але з його пострілом впорався голкіпер «Галичини». Проте вже у наступному епізоді гості провели атаку лівим флангом та навісли в штрафний майданчик, де Цюрпалевич відправив м'яч у свої ворота – 1:1.

Другий тайм розпочався активно, адже команди грали на зустрічних курсах. Бакус врятував команду після удару зі штрафного, але вже за кілька хвилин йому таки довелось вдруге виймати м’яч із сітки. Так, «Галичина» заробила право на пенальті, який реалізував Трусевич, вивівши дрогобичан вперед. А згодом гості відзначились втретє – Грицак отримав м’яч у штрафному майданчику «рухівців» і блискуче пробив у дальній кут. На 78-ій хвилині Шайда міг скоротити відставання, але влучив у стійку. Також львів’яни мали нагоди відзначитись після навісів у штрафний майданчик гостей, але ударам гравців «Руху-3» не вистачило точності.

У підсумку, перша поразка «жовто-чорних» у Кубку Прем’єр-ліги Львівщини. Так, у 3-х перших турах «Рух-3» здобув 2 перемоги та зазнав однієї поразки.

 

 

Кубок Прем'єр-ліги Львівщини, 3-й тур. «Рух-3» (Львів) – «Галичина» (Дрогобич) 1:3 (1:1)

13 вересня 2023 року. Винники, стадіон імені Б. Маркевича 

Голи: Музичук, 24 – Цюрпалевич, 41 (автогол), Трусевич, 57 (пен.), Грицак, 67

Попередження: Шайда, 75

«Рух-3»: Бакус, Паращук (Ярош, 75),  Шандра, Кусий, Цюрпалевич (Лапко, 65), Мікляш (Хмельовський, 65), Рогачов (Лебідь, 65), Коваль (Яхонтов, 85), Боцьків (Ніколаєв, 46), Король (Штокал, 55), Музичук (Шайда, 55)


loading...

0 коментарів

    Схожі новини