«РУХ-2» ЗІГРАВ ВНІЧИЮ З «РЕАЛ ФАРМОЮ»

«Жовто-чорні» не реалізували свої численні нагоди та розійшлись миром з фармацевтами в Одесі – 0:0. 

 

 

Після двох поспіль поразок від лідерів чемпіонату Другої ліги «Рух-2» гостював у старожила Другої ліги одеської «Реал Фарми». «Жовто-чорні» з перших хвилин закрили господарів біля їхнього штрафного, і Карабін усередині першого тайму двічі загрожував воротам суперників, щоправда, на його удари зреагував кіпер одеситів. Згодом здалеку пробивав і Підгурський, але з тим же успіхом. Для Ванівського робота знайшлась перед самісінькою перервою – Гранчар пробив у руки, а Шилов вийшов віч-на-віч зі Святославом, але наш кіпер був на висоті. 

По перерві Карабін мав ще одну гарну нагоду, аби вивести свою команду вперед: опинився на ударній позиції, але замість удару взявся обігрувати захисників, відтак, втратив момент для своєї спроби. Покарати за необережність у захисті «Руху-2» міг Щербак, але після помилки Товарницького Ванівського підстрахував Дуць. А наприкінці гри вже Стародубець врятував нічию для «Реал Фарми», відбивши удари Рогачова та Карабіна. У підсумку, нічия в Одесі – 0:0. Наступна гра вихованців Академії у Другій лізі – вдома 11 жовтня проти «Металурга-2».

 

 

Друга ліга України. 11 тур. «Реал Фарма» (Одеса) – «Рух-2» (Львів) 0:0

6 жовтня 2023 року. Одеса, стадіон «Іван»

Попередження: Кітела, 38, Штокал, 61

«Рух-2»: Ванівський, Михальчук, Дуць, Товарницький, Кітела, Підгурський, Добрянський (Штокал, 55), Рогачов, Непейпієв (Коваль, 79), Михайлів (Шайда, 46), Карабін. 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини