ПРЕМ’ЄР-ЛІГА ЛЬВІВЩИНИ. «РУХ-3» ВПЕВНЕНО ЗДОЛАВ «МИКОЛАЇВ»

 

У 3-му турі Прем’єр-ліги Львівщини «Рух-3» у якості лідера чемпіонату, здобувши дві перемоги у перших двох турах, приймав ФК «Миколаїв». Перший тайм львів’яни провели у спокійному ключі, контролюючи ситуацію на полі, але не створивши великої кількості моментів. Та все ж «жовто-чорні» відкрили рахунок у матчі на 27-ій хвилині матчу: Артур Федор прорвався правим флангом та прострілив у центральну зону карного майданчика, де під час боротьби Дорош переправив м’яч у сітку воріт. Водночас кілька разів у гру довелося вступати голкіперу «рухівців» Сагану, але він нейтралізував загрозу поблизу своїх володінь. 

У другій половині гри Лебідь елегантно прокинув м’яч повз захисників та втік від них, реалізувавши вихід віч-на-віч з голкіпером та подвоїв перевагу «жовто-чорних» на 62-ій хвилині. Вже за мить гості могли скоротити відставання у рахунку, втім знову блискуче зіграв Саган і врятував «рухівців» від пропущеного голу. А на 76-ій хвилині «жовто-чорні» забили втретє: Байдак влучно замкнув простріл з флангу після швидкої контратаки у виконанні львів’ян. «Миколаїв» відповів голом Цюпки на 83-ій хвилині, проте на більше гостей не вистачило. 

У підсумку, впевнена перемога «Руху-3» з рахунком 3:1. Підопічні Богдана Єсипа продовжують демонструвати стовідсотковий результат на старті Прем’єр-ліги Львівщини й з 9-ма очками очолюють турнірну таблицю. 

 

 

Прем'єр-ліга Львівщини, 3-й тур. «Рух-3» (Львів) – ФК «Миколаїв» 3:1 (1:0)

17 квітня 2024 року. Винники, НТБ «Рух»

Голи: Дорош, 27, Лебідь, 62, Байдак, 76 – Цюпка, 83

«Рух-3»: Саган, Герега (Кочубинський, 70), Дуць, Кусий, Лапко, Паращук, Грабовецький (Бейзик, 55), Ніколаєв (Кігніцький, 87), Дорош, Лебідь (Черкес, 65), А. Федор (Бвйдак, 61)


loading...

0 коментарів

    Схожі новини