ЗИМОВИЙ КУБОК ДЮФЛ. У ДЕРБІ ВИХОВАНЦІВ АКАДЕМІЇ «РУХУ» ПЕРЕМОГЛА КОМАНДА U-16

 

В 3-му турі змагань силами помірялись «Рух» U-15 та «Рух» U-16 і перемогу з рахунком 2:1 здобули старші одноклубники. 

 

 

Зимовий кубок ДЮФЛ в третьому турі звів в очному поєдинку дві команди Академії «Руху». Зокрема, гравці U-15 (футболісти 2009 року народження) протистояли своїм старшим одноклубникам – команді U-16 (футболісти 2008 року народження). 

У цікавому матчі, який проходив на зустрічних курсах, вперед вийшли «рухівці» U-16. Так, вони провели швидку атаку лівим флангом: блискучий дриблінг продемонстрував Клеутін, викотивши на Повханича, який на 14-ій хвилині відкрив рахунок у матчі. А в другому таймі на 57-ій хвилині старші «рухівці» забили вдруге зусиллями Мустафаєва. На 73-ій хвилині команда U-15 заробила пенальті, який реалізував Попенко, повернувши інтригу у поєдинок. Втім матч так і закінчився перемогою «Руху» U-16 – 2:1.

 

 

Загалом після трьох турів в активі «Руху» U-15 одна перемога, одна нічия та одна поразка. В наступному матчі підопічні Тараса Гвоздика 7 лютого зіграють з «УФК-Карпати» U-16. Тоді як «Рух» U-16 здобув дві перемоги у двох поєдинках, а в наступному турі підопічні Андрія Гаврюшова також 7 лютого зіграють проти однолітків з ДЮСШ «Карпати». 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини