«РУХ» U-14 ВИГРАВ ЗОЛОТІ МЕДАЛІ RUH CUP

 

Вихованці Академії «жовто-чорних» 2010 року народження стали найрезультативнішою командою групового етапу, а потім впевнено пройшли сітку плей-офф, зберігши свої ворота «сухими» у кожному з трьох поєдинків на виліт. 

На полях Академії «Руху» завершився турнір Ruh Cup серед гравців 2010 року народження. Загалом у змаганнях брали участь 20 команд, зокрема й три команди із системи «жовто-чорних»: «Рух» U-14, ДЮСШ «Рух» та ДЮСШ «Рух-40». 

 

 

Усі колективи були поділені на 4 групи в яких було 5 команд. «Рух» U-14 без проблем виграв свою групу, здобувши у 4 матчах 3 перемоги та ще одного разу зігравши внічию. Водночас «жовто-чорні» стали найрезультативнішою командою групового етапу, забивши 19 голів (захист юних «рухівців» також добре себе проявив, адже на цій стадії команда пропустила лише двічі). 

 

 

Крім того, груповий етап подолала й ДЮСШ «Рух», вийшовши у плей-офф Golden League з другого місця (2 перемоги, 1 нічия та одна поразка у 4 матчах). Тоді як ДЮСШ «Рух-40» зазнала 4 поразок у 4 поєдинках і посіла останнє місце у своїй групі. У підсумку, ДЮСШ «Рух-40» перейшла в Silver League, де посіла 7-ме місце.

 

 

Тим часом у плей-офф Golden League ДЮСШ «Рух» у чвертьфіналі в серії пенальті поступилась «Буковині», а в матчі за 7-ме місце «жовто-чорні» перемогли ДЮСШ «Хмельницький». 

 

 

А «Рух» U-14 продовжив свою впевнену ходу й у плей-офф Golden League. Так, «жовто-чорні» у чвертьфіналі перемогли ЛНЗ (1:0), тоді як у півфіналі «рухівці» здолали УФК «Кривбас» (2:0). У фіналі «Рух» U-14 зустрівся з однолітками з київського «Динаміка» та здобули перемогу з рахунком 2:0, виборовши золоті медалі U-14. До слова, вихованці Академії «Руху» не пропустили жодного голу у плей-офф. 

 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини