МЕМОРІАЛ ЕРНЕСТА ЮСТА. ДВІ ПЕРЕМОГИ «РУХІВЦІВ» ТА ВИХІД В 1/8 ФІНАЛУ

 

В 1/16 фіналу «Рух-2» розтрощив «Запитів» з рахунком 11:1, тоді як «Рух» U-19 у драматичному поєдинку здобув перемогу над городоцьким «Колосом» з рахунком 3:2.

«Рух-2» на стадії 1/16 фіналу Меморіалу Ернеста Юста зустрівся з ФК «Запитів». Команди вже у дебюті поєдинку обмінялися голами: на 2-ій хвилині Ніколаєв забив перший гол, але майже одразу ж Ткач зрівняв рахунок. Та пропущений гол лиш ще більше мотивував підопічних Володимира Безуб’яка і ще до перерви «жовто-чорні» забили п’ять голів: відзначився Столярчук, а Русяк та Теслюк оформили по дублю. 

У другому таймі в складі «Руху-2» відбулась низка замін, втім це не вплинуло на настрій команди і львів’яни забили ще п’ять голів. Зокрема, м’ячі на рахунку Холода, Музичука та Кусого, а Лебідь відзначився двічі. Так, загальний рахунок матчу – 11:1 на користь «жовто-чорних».

 

 

Меморіал Ернеста Юста. Плей-офф, 1/16 фіналу. «Рух-2» (Львів) – ФК «Запитів» 11:1 (6:1).

3 березня 2024. Винники, НТБ «Рух»

Голи: Ніколаєв, 2, Столярчук, 23 Теслюк, 34, 43, Русяк, 39, 45+1, Лебідь, 49, 54, Холод, 77, Музичук, 79, Кусий, 86 – Ткач, 5

«Рух-2»: Герета, Кітела (Паращук, 46), Холод, Матвіїв (Дуць, 46), Теслюк, Король (Кусий, 46), Русяк (ГНП, 70), Грабовецький (Добрянський, 15), Столярчук, Непейпієв (Музичук, 49), Ніколаєв (Лебідь, 46)

 

 

У паралельному поєдинку «Рух» U-19 зустрівся із городоьцким «Колосом». Старт поєдинку був невдалим для підопічних Юрія Бакалова: Ціхановський на 5-ій хвилині скористався провалом в обороні «жовто-чорних» та відкрив рахунок у матчі. Згодом захисник львів’ян довгим пасом вивів Мужиловського віч-на-віч з голкіпером, але Юрій пробив вище воріт. Водночас «Колос» мав ще одну нагоду забити – Клименко впорався з ударом гравця городківців. Також свій момент за мить змарнував Коваль. Та все ж «рухівці» зрівняли рахунок – Мікляш відібрав м’яч у центрі поля та вирізав пас на Джурабаєва, який невдало перехопив захисник гостей, забивши у власні ворота. Але наприкінці тайму «Колос» вдруге вийшов уперед: Петрівський на лінії штрафного майданчика зібрав на собі кількох захисників та зумів пробити обвідним ударом у дальню дев’ятку.

Другий тайм активніше розпочали «рухівці»: Горло у боротьбі намагався проштовхнути м’яч у ворота, проте влучив у голкіпера. Ще кілька разів «жовто-чорні» пробивали з різних дистанцій, але захисники «Колоса» блокували ці постріли. А на 65-ій хвилині Соломон підключився до атаки та головою замкнув подачу з флангу від Залипки – 2:2. Далі львів’яни не збавляли обертів та продовжили атакувати, втім не могли реалізувати свої моменти. Та на 90-ій хвилині «Рух» U-19 вирвав перемогу, коли після подачі з кутового Піскун виграв боротьбу на другому поверсі та забив гол. 

У підсумку – драматична перемога «Руху» U-19 з рахунком 3:2. Відтак в 1/8 фіналу Меморіалу Ернеста Юста виступлять одразу дві команди вихованців Академії «жовто-чорних».

 

 

Меморіал Ернеста Юста. Плей-офф, 1/16 фіналу. «Рух» U-19 (Львів) – «Колос» (Городок) 3:2 (1:2).

3 березня 2024. Винники, НТБ «Рух»

Голи: Яблонський, 19 (автогол), Соломон, 65, Піскун, 90 – Ціхановський, 5, Петрівський, 42

«Рух» U-19: Клименко, Шандра, Дзюнь (Огородник, 57), Цюрпалевич (Залипка, 57), Лапко (Соломон, 46), Мікляш, Богун (Піскун, 65), Джурабаєв (Угринчук, 57), Коваль (Кройтарь, 67), Мужиловський (Клеутін, 54), Себро (Горло, 46)


loading...

0 коментарів

    Схожі новини