ВИХОВАНЦІ АКАДЕМІЇ «РУХУ» ВИБОРОЛИ ЗОЛОТІ ТА СРІБНІ МЕДАЛІ МІЖНАРОДНОГО ТУРНІРУ У ПОЛЬЩІ

 

«Рух» U-10 у фіналі переміг однолітків з «Порту» з рахунком 2:1, а «Рух» U-11 у фінальному поєдинку мінімально поступився одноліткам зі «Спортінга» й посів 2-ге місце на турнірі Number One Cup.

 

 

Вихованці Академії «Руху» у категоріях U-10 (гравці 2014 року народження) та U-11 (гравці 2013 року народження) взяли участь у турнірі Number One Cup. Престижні міжнародні змагання пройшли у польському місті Гданськ. 

У перший ігровий день «Рух» U-10 провів 7 матчів на груповому етапі. Розпочали підопічні Нікіти Бахмата з нічиєї 2:2 з польським «Знічем», після чого «жовто-чорні» розібрались з англійськими «Барнслі» та «Мідлсбро» – перемоги з рахунком 3:1 та 2:1 відповідно. Далі «рухівці» були сильнішими за литовську «Гарляву» (4:0), польські «Белхатув» (4:1) та «Геданію» (1:0). Поступились львів’яни лише одного разу – португальському «Порту» з рахунком 0:1 й з другого місця вийшли у плей-офф, набравши 16 очок.  

 

 

Водночас «Рух» U-11 у своїй групі з рахунком 2:0 переміг польські «Спарту» з Бродніци та «Арку» з Гдині. Також підопічні Андрія Шибка розгромили польські «Вєтчіцу» з рахунком 5:0 та «Геданію» з рахунком 3:0. Крім того, «жовто-чорні» зіграли внічию з англійським «Барнслі» (1:1), польським «Талантом» (0:0) та португальською «Бенфікою» (1:1), посівши друге місце у групі і здобувши 15 очок.

 

 

У чвертьфіналі «Рух» U-11 зійшовся у бойовому поєдинку з англійським «Евертоном». В основний час гра завершилась внічию, а в серії пенальті точнішими виявились львів’яни – 3:2. Далі в півфіналі «рухівці» перемогли «Ягеллонію» й вийшли у фінал, де зустрілись зі «Спортінгом» та поступились португальцям з рахунком 0:1. У підсумку, «жовто-чорні» вибороли срібні медалі Number One Cup серед гравців 2013 року народження.

 

 

Тим часом «Рух» U-10 у чвертьфіналі переміг польську «ЕсКадру» (1:0), а в півфіналі здолав іншу польську команду – «Спарту» із міста Сицевіце (3:2). У фіналі ж «жовто-чорні» зустрілись з «Порту» та змогли взяти реванш за єдину поразку на турнірі під час групового етапу. Зокрема, «рухівці» перемогли португальців з рахунком 2:1 та стали переможцями Number One Cup серед гравців 2014 року народження. 

 

 

Додамо, що вихованці Академії «Руху» також отримали й індивідуальні відзнаки. Так, Назар Мершалов був визнаний найкращим футболістом турніру у категорії U-10. Тоді як найкращим гравцем у категорії U-11 став Олег Зозуля.  


loading...

1 коментарів

  • С

    Сергій

    21 квітня 2024 р., 21:10

    Молодці ! Гарна робота!! Хай щастить!!!

Схожі новини