ЗИМОВИЙ КУБОК ДЮФЛ. ТРІУМФ «РУХУ» U-16 У ФІНАЛІ З «ДИНАМО»

 

Підопічні Андрія Гаврюшова у фінальному поєдинку перемогли київських однолітків з рахунком 2:1. 

Після розгромної перемоги в півфіналі над «УФК-Карпати» (7:1) на «Рух» U-16 чекав останній іспит Зимового кубка ДЮФЛ – фінал проти однолітків з «Динамо». «Рухівці» дуже активно розпочали поєдинок. Так, спочатку Кройтарь продемонстрував чудовий дриблінг і небезпечно пробивав після сольного проходу, а Мустафаєв не зміг заштовхнути м’яч у сітку на добиванні. А вже за мить Себро відірвався від захисників, вискочив віч-на віч з голкіпером, але той відбив постріл нападника «жовто-чорних». Кияни ж відповіли кількома дальніми ударами: одного разу м’яч пролетів над поперечкою, а в іншому епізоді впевнено зіграв Клименко. Також голкіпер «Руху» U-16 врятував команду після удару впритул з меж карного майданчика. Та на 25-ій хвилині Соломон підключився до атаки і замкнув простріл з флангу, відкривши рахунок у матчі. «Динамо» U-16 спробувало відіграти зусиллями Люсіна: він випередив Клименка, але головою пробив вище воріт. Втім на 32-ій хвилині «рухівці» подвоїли свою перевагу – Мустафаєв відгукнувся на дальню передачу, виграв боротьбу у захисника суперника та спокійно розібрався в епізоді, забивши гол. На цьому львів’яни не зупинились, а продовжили активно атакувати та голкіпер «Динамо» U-16 здійснив кілька ефектних сейвів. 

Клименко відбив удар киян зі штрафного. Також Кучервявий опинився на самоті у карному майданчику «рухівців», але з вигідної позиції не влучив у ворота. Водночас Джурабаєв міг забивати третій гол львів’ян та його удар розминувся зі стійкою. Тоді як на 76-ій хвилині Андрейко дальнім пострілом скоротив відставання киян у рахунку. Втім «рухівці» змогли втримати переможний рахунок та виграли Зимовий кубок ДЮФЛ. Додамо, що після матчу футболісти отримали й індивідуальні нагороди. Зокрема, найкращим гравцем «Руху» U-16 у фінальному поєдинку було визнано Мухаммада Джурабаєва.  

 

 

Зимовий кубок ДЮФЛ. Плей-офф, фінал. «Динамо» U-16  (Київ) – «Рух» U-16 (Львів) 1:2 (0:2)

16 березня 2024. Віта-Литовська, НТБ «Динамо»

Голи: Андрейко, 76 – Соломон, 25, Мустафаєв, 32

«Рух» U-16: Клименко, Залипка, Огородник, Піскун, Соломон (Нанашко, 46), Шелепінський, Кройтарь (Зелінський, 71), Джурабаєв (Чубко, 80+6), Слива, Мустафаєв (Клеутін, 80+2), Себро (Повханич, 60)


loading...

0 коментарів

    Схожі новини