«РУХ» U-13 – ПЕРЕМОЖЕЦЬ RUH CUP

 

Вихованці Академії «жовто-чорних» 2011 року народження стали найрезультативнішою командою турніру та не пропустили жодного голу у всіх восьми матчах і здобули золоті медалі змагань. 

На полях Академії «Руху» пройшов турнір Ruh Cup серед гравців 2011 року народження за участі 24 команд. Зокрема за перемогу змагалися одразу 5 команд із системи «жовто-чорних»: 2 команди Академії «Руху» («жовті» та «чорні»), 2 команди ДЮСШ «Рух» («жовті» та «чорні») та ДЮСШ «Рух-40». 

Так, усі колективи були поділені на 4 групи в яких було по 6 команд. «Рух» U-13 («жовті») блискуче виграв групу, здобувши 5 перемог в 5 матчах. Крім того, підопічні Олега Легана стали найрезультативнішою командою групового етапу, забивши 33 голи у 5 матчах, а також мали найнадійніший захист – жодного пропущеного м’яча на першому етапі змагань (крім «рухівців» таким досягненням захисної ланки могли похвалитись лише представники клубної ДЮСШ та «Чорноморець»). 

 

 

Також впевнено пройшли свою групу й представники ДЮСШ «Рух» («жовті»), які також здобули стовідсотковий результат на цій стадії змагань і вийшли в плей-офф з першого місця. Тоді як ще одна команда вихованців Академії «жовто-чорних» вийшла у чвертьфінал Golden League з другого місця. Водночас ДЮСШ «Рух» («чорні») після групового етапу посіли 4-те місце у Bronze League, а ДЮСШ «Рух-40» зайняли 3-тє місце у Silver League.

Головні ж баталії розгорнулися у Golden League, де вихованці Академії «Руху» («чорні») у чвертьфіналі зустрілись з одноклубниками із ДЮСШ («жовті») та поступились їм з рахунком 0:1 і у підсумку після перемог над «Львовом» та «Вересом» посіли 5-те місце. «Школярі» ж поступились у півфіналі «Кривбасу» та у матчі за 3-тє місце «Чорноморцю» (одесити виявилися сильнішими у серії пенальті), відтак і стали четвертими.

 

 

А «Рух» U-13 («жовті») у чвертьфіналі розгромив «Верес» (4:0) та у півфіналі здолав «Чорноморець» (1:0). У фіналі змагань «рухівці» зустрілись з дніпровським «Кривбасом» та здобули мінімальну перемогу з рахунком 1:0. Так, підопічні Олега Легана виграли Ruh Cup серед гравців 2011 року народження й стали найрезультативнішою командою турніру (39 голів у 8 матчах) та не пропустили жодного голу. 

 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини