ВИХОВАНЦІ АКАДЕМІЇ «РУХУ» ЗДОБУЛИ ЧОТИРИ ПЕРЕМОГИ У 14-МУ ТУРІ ДЮФЛУ

 

«Жовто-чорні» у категоріях U-15 та U-17 розгромили СДЮСШОР «Прикарпаття», а львів’яни у категоріях U-14 та U-16 перемогли СДЮСШОР «Ужгород».

 

 

Вихованці Академії «Руху» зіграли чотири матчі у 14 турі ДЮФЛУ. Так, львів’яни у всіх цих чотирьох поєдинках здобули впевнені перемоги.

Зокрема, гравці Академії «Руху» 2010 року народження (U-14) на виїзді розгромили СДЮСШОР «Ужгород» з рахунком 4:0. У складі «жовто-чорних» відзначились Лисенко та Дзюринець, а Гордєєв оформив дубль. 

Тоді як команда «рухівців» U-16 (2008 рік народження) перемогла однолітків із Закарпаття з рахунком 2:1 завдяки голам Кройтаря та Джурабаєва.

Водночас команда «жовто-чорних» з вікової категорії U-17 (гравці 2007 року народження) вдома розгромила СДЮСШОР «Прикарпаття», забивши 8 голів у ворота івано-франківців (Дзюнь, Черкес, Дяк, Дорош, Ясінський, Байдак забили по голу, а Денисов відзначився двічі).

А команда Академії «Руху» 2009 року народження (U-15) у домашньому поєдинку розгромила прикарпатців з рахунком 7:0. У складі львів’ян відзначились Васківчук, Саврацький та Угрік, а Граціян та Бачинський оформили по дублю.

 

 

Тим часом три перемоги у чотирьох матчах ДЮФЛУ здобули команди ДЮСШ «Рух». Так, команди U-17 та U-15 на виїзді з однаковим рахунком 2:0 перемогли ФЦ «Ковель. А команда ДЮСШ «жовто-чорних» U-16 вдома розгромила львівську «Покрову» з рахунком 5:0. Тоді як команда «школярів» U-14 поступилась «Покрові» з рахунком 0:2. 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини