ЗИМОВИЙ КУБОК ДЮФЛ. РОЗГРОМНА ПЕРЕМОГА «РУХУ» U-16 У ДЕРБІ

 

«Жовто-чорні» у півфіналі перемогли «УФК-Карпати» U-16 з рахунком 7:1 та впевнено вийшли у фінал змагань.

У півфіналі Зимового кубка ДЮФЛ «Рух» U-16 зустрівся у дербі з однолітками з «УФК-Карпати». Саме «зелено-білі» створили перший момент у поєдинку: Клименко здійснив сейв після потужного дальнього пострілу Тлумака. Та вже на 8-ій хвилині «рухівці» втекли у контратаку і Джурабаєв впевнено реалізував вихід віч-на-віч з голкіпером – 1:0. Після цього чудову нагоду відзначитись мав Мустафаєв, проте з чудової позиції він пробив повз ворота. Але згодом Джурабаєв завдяки чудовим індивідуальним діям протягом кількох хвилин забив ще двічі. А на 27-ій хвилині Шелепінський блискучим пасом вивів на ударну позицію Себра і нападник «жовто-чорних» також відзначився голом у ворота «УФК-Карпати». Тоді як Кройтарь неймовірним ударом з-за меж карного майданчика довів рахунок до 5:0 і з цим результатом команди відправились на перерву.

Другий тайм розпочався із ще одного голу Джурабаєва, який на 45-ій хвилині оформив покер. Водночас «карпатівці» таки відіграли один м’яч зусиллями Левковича. Та перед самим фінальним свистком Рибак, який вийшов на заміну у другій половині гри, встановив остаточний рахунок у матчі – 7:1 на користь «Руху» U-16.

Так, підопічні Андрія Гаврюшова вийшли у фінал Зимового кубка ДЮФЛ, де зустрінуться із переможцем пари київських одноклубників «Динамо U-16 – «Динамо» U-15. 

 

 

Зимовий кубок ДЮФЛ. Плей-офф, 1/2 фіналу. «УФК-Карпати» U-16  (Львів) – «Рух» U-16 (Львів) 1:7 (0:5).

9 березня 2024. Львів, стадіон «Школяр»

Голи: Левкович, 69 – Джурабаєв, 8, 24, 25, 45, Себро, 27, Кройтарь, 32, Рибак, 80

«Рух» U-16: Клименко, Залипка (Нанашко, 61), Огородник, Піскун, Соломон, Шелепінський, Кройтарь (Клеутін, 62), Джурабаєв (Чубко, 63), Слива (Рибак, 73), Мустафаєв, Себро (Повханич, 64)


loading...

0 коментарів

    Схожі новини