«РУХІВЦІ» ВИБОРОЛИ ВСІ НАГОРОДИ НА ТУРНІРІ RUH CUP СЕРЕД ГРАВЦІВ 2009 РОКУ НАРОДЖЕННЯ

 

«Рух» U-15 у фіналі переміг однолітків з ДЮСШ «жовто-чорних», а бронзові медалі здобули молодші вихованці клубної Академії з категорії U-14.

На полях Академії «Руху» пройшов турнір Ruh Cup за участі 20 команд серед гравців 2009 року народження. «Жовто-чорні» на цих змаганнях були представлені трьома командами – Академією U-15 та U-14 (гравці 2010 року народження) та ДЮСШ «Рух» U-15. 

 

 

Так, 20 колективів були поділені на 4 групи по 5 команди і «рухівці» впевнено тріумфували у них. Зокрема, «жовто-чорні» з команд U-15 та U-14 здобули по 4 перемоги у 4 турах. Тоді як ДЮСШ «Рух» U-15 переміг у трьох матчах, а ще одного разу зіграв унічию, та цього вистачило, аби також посісти перше місце в групі. Зазначимо, що «Рух» U-14 був найрезультативнішою командою на груповому етапі, забивши 19 голів. А «Рух» U-15 та їх однолітки з клубної ДЮСШ продемонстрували найкращий захист у груповій стадії, не пропустивши жодного голу (крім «жовто-чорних» таким досягненням може похвалитись лише стрийська «Скала 1911»). 

 

 

Всі три команди «Руху» без проблем пройшли своїх опонентів у чвертьфіналі, а у півфіналі відбулось дербі «академіків». Так, «Рух» U-15 переконливо переміг своїх молодших одноклубників з команди U-14 з рахунком 3:0 та пройшов у фінал, де на команду знову чекало дербі – гра проти однолітків з ДЮСШ «Рух». 

Водночас «Рух» U-14 у матчі за 3-тє місце здобув мінімальну перемогу над ДЮСШ-15 і виборов бронзові медалі у змаганнях, де грали на рік старші суперники. 

 

 

А у фіналі «Рух» U-15 переміг школярів з клубної системи «Руху» з рахунком 2:0 та виграв Ruh Cup, тоді як ДЮСШ «жовто-чорних» здобула срібні медалі. Додамо, що «Рух» U-15 залишив свої ворота сухими в усіх семи поєдинках. 

 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини