«РУХІВЦІ» ВИБОРОЛИ ЗОЛОТІ ТА СРІБНІ МЕДАЛІ LEO CUP U-12

 

На полях Академії «Руху» пройшов турнір Leo Cup серед гравців 2012 року народження за участі 44 команд. Зокрема за перемогу змагалися одразу 5 команд із системи «жовто-чорних»: 2 команди Академії «Руху» («жовті» та «чорні»), 2 команди ДЮСШ «Рух» («жовті» та «чорні») та ДЮСШ «Рух-40». Матчі ж проходили у форматі 9х9 (у команді 8 польових гравців + воротар). 

 

 

Так, обидві команди Академії «Рух» без особливих складнощів подолали три групових турніри й вийшли в стадію плей-офф, де зустрілися з УФК «Кривбас» та ФЦ «Ковель». В цих матчах «жовті» та «чорні» академіки виграли з однаковим рахунком 2:0 та пройшли у фінал, де між собою вирішували долю трофея. 

Успішнішою у фіналі була «чорна» команда Академії, яка перемогла «жовтих» з рахунком 2:1. Втім ніхто не засмутився, вихованці «Руху» тріумфували на турнірі, виборовши і золоті, і срібні медалі. 

 

 

Водночас ДЮСШ «Рух-40» зайняла 8-ме місце в Еліт Лізі, команда ДЮСШ «Рух» («чорні») посіла 9-те місце. Тоді як «жовті» «школярі» зайняли 10-е місце у Золотій лізі. 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини