«РУХ» U-14 – БРОНЗОВИЙ ПРИЗЕР МІЖНАРОДНОГО ТУРНІРУ У ПОЛЬЩІ

 

Вихованці Академії «Руху» з категорії U-14 (гравці 2010 року народження) взяли участь у міжнародному Number One Cup. Змагання пройшли у польському Вроцлаві. За регламентом турніру, кожна команда повинна була зіграти зі сімома суперниками, а призові місця визначались відповідно до кількості набраних очок та інших статистичних показників.

У перший день розіграшу Number One Cup «жовто-чорні» провели 4 поєдинки. Розпочали «рухівці» із прикрої поразки від італійської «Парми» з рахунком 0:2. Але після цього львів’яни видали серію з трьох перемог поспіль. Так, спершу «рухівці» з рахунком 3:1 впевнено здолали польський «Парасоль» з міста Вроцлав (голами відзначились Лисенко, Бодак та Курташ). Далі гол Лисенка приніс «жовто-чорним» перемогу над однолітками з академії німецького «Франкфурта» – 1:0. А в останньому поєдинку першого ігрового дня «Рух» U-14 влаштував гольову феєрію, забивши сім голів у ворота «Німме Юнайтед»: Бойко, Дмитришин, Кріль, Васильків, Бодак, Федушко та Дзюринець відзначились у матчі з естонцями. 

 

 

Тоді як другий день підопічні Назара Савицького розпочали з нульової нічиєї проти угорського «Гонведа». Наступні поєдинки були ключовими у розподілі місць на п’єдесталі. «Жовто-чорні» здобуви впевнену перемогу над англійськими однолітками з «Евертона» (3:0), проте поступились в очній дуелі за срібло польському «Лєху» (0:1), відтак посіли третє місце на міжнародному турнірі. 

 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини