ЗИМОВИЙ КУБОК ДЮФЛ. «РУХ» U-16 ЗДОБУВ ЧЕТВЕРТУ ПЕРЕМОГУ ПОСПІЛЬ ТА ОЧОЛИВ ГРУПУ

 

«Жовто-чорні» завдяки голам Повханича та Чубка перемогли однолітків із ДЮСШ «Рух» з рахунком 2:1, а також одноосібно очолили свою групу.

 

 

У п’ятому турі групового етапу Зимового кубку ДЮФЛ у дербі зійшлися одноклубники – «Рух» U-16 грав проти школярів «жовто-чорних». До цього поєдинку команди підходили у хорошій формі, адже ще не втрачали очок на дистанції турніру.

Інтрига зберігалась і у цьому матчі. Так, ще у першому таймі рахунок у поєдинку відкрив Максим Повханич, втім гравці ДЮСШ зрівняли рахунок зусиллями Богдана Кириковича. А у другій половині гри футболісти Академії «жовто-чорних» таки вирвали перемогу завдяки голу Марка Чубка – 2:1.

 

 

Зазначимо, що підопічні Андрія Гаврюшова здобули 4 перемоги у 4 матчах та вийшли на одноосібне перше місце у своїй групі в Зимовому Кубку ДЮФЛ. Свій наступний матч «Рух» U-16 зіграє у середу, 14 лютого, проти однолітків зі «Скали 1911». Водночас «Рух» U-15 того ж дня зіграє з ДЮСШ «Карпати» U-16. Тоді як школярі «Руху» U-16 поміряються силами з «УФК-Карпати» U-16.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини