ЗИМОВИЙ КУБОК ДЮФЛ. ПОРАЗКА АКАДЕМІКІВ ТА НІЧИЯ ШКОЛЯРІВ «РУХУ»

 

У першому матчі чвертьфіналу команда «Рух» U-15 мінімально поступилась на виїзді харківському «Металісту» U-16, а школярі з ДЮСШ вдома розійшлись миром із тернопільськими однолітками.  

Підопічні Назара Савицького, які виступають у категорії зі старшими на рік хлопцями, у неділю гостювали у Чернівцях. За відсутності травмованого Себра місце у стартовому складі наставник довірив Повханичу, дубль якого дозволив «Руху» тиждень тому святкувати перемогу над «ВІК-Волинь» у 1/8 фіналу кубка. «Жовто-чорні» дали гідний бій старшим на рік харків’янам, але, на жаль, поступились. Ключову роль зіграла перевага суперників у антропометричних даних. Високі гравці «Металіста» зробили ставку на стандарти, після одного з яких і вдалось відкрити рахунок. Власне, долю зустрічі якраз і вирішив той єдиний гол номінальних господарів, забитий наприкінці першого тайму. Моменти, аби відігратись, були у Джурабаєва та Повханича, але їхні удари з середньої відстані кіпер зумів нейтралізувати. У підсумку, 0:1 – мінімальна поразка «жовто-чорних» у першому матчі чвертьфіналу. Гра-відповідь, де й визначиться півфіналіст турніру, відбудеться через тиждень на полі Академії «Руху».   

Тим часом команда ДЮСШ «Рух» U-16 вдома приймала однолітків з ФА «Тернопіль». «Жовто-чорні» створили достатньо гольових нагод та були зобов’язані забивати ще у першому таймі, втім пенальті перед самісінькою перервою не зумів реалізувати Гембарський. Кіпер гостей Якимчук неодноразово виручав свою команду і з гри, зокрема, не дозволив відзначитись Кішку, який мав дві нагоди забити. У свою чергу і наш воротар Орищак не дозволив тернополянам святкувати взяття воріт, бездоганно зігравши у рамці. У підсумку, 0:0 – доля путівки у півфінал Зимового Кубка ДЮФЛ вирішиться у суботу, 4 лютого, у Тернополі.   


loading...

0 коментарів

    Схожі новини