ЗИМОВИЙ КУБОК ДЮФЛ. ПЕРЕМОГА ТА ПОРАЗКА У ДВОХ МАТЧАХ ВИХОВАНЦІВ АКАДЕМІЇ «РУХУ»

 

«Рух» U-16 розгромив стрийську «Скалу 1911» U-16 з рахунком 6:0, а «Рух» U-15 у дербі мінімально поступився ДЮСШ «Карпати» U-16.

 

 

У шостому турі Зимового кубка ДЮФЛ вихованці Академії «Руху» зіграли два поєдинки на своєму полі.

Зокрема, «Рух» U-16 приймав однолітків зі стрия – «Скалу 1911». З перших хвилин «жовто-чорні» захопили ініціативу та диктували умови на полі. Так, вже на 6-ій хвилині «рухівці» заробили право на пенальті, але удар Повханича з одинадцятиметрової позначки парирував голкіпер. Та «жовто-чорні» ще в першому таймі забили чотири голи зусиллями Чубка, Кройтаря, Мустафаєва та Повханича, який виправився та реалізував свою нагоду вже з гри. А в другому таймі голи Соломона та Рибака встановили остаточний рахунок у матчі – 6:0 та п’ята перемога у п’яти матчах команди Андрія Гаврюшова.

Тоді як в іншому поєдинку туру «Рух» U-15 зустрівся зі старшими суперниками з ДЮСШ «Карпати» U-16. Протягом гри «жовто-чорні» створили багато моментів, але, на жаль, не реалізували їх. Водночас «карпатівці» за 9 хвилин до кінця гри відкрили рахунок у матчі. У підсумку, мінімальна поразка «рухівців» у дербі – 0:1. Підопічні Тараса Гвоздика після п’яти матчів мають у своєму активі 1 перемогу, 1 нічию та 3 поразки. 

 

 

В заключному турі групового етапу, «Рух» U-16 зіграє з вихованцями ФК «Львів», а «Рух» U-15 зіграє проти одноклубників з ДЮСШ «Рух» U-16. Ці матчі відбудуться у суботу, 17 лютого. 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини