ЗИМОВИЙ КУБОК ДЮФЛ. ДВІ ПЕРЕМОГИ ТА ПОРАЗКА У ЛЬВІВСЬКИХ ДЕРБІ

 

Вихованці Академії «жовто-чорних» з команди U-16 перемогли однолітків з ДЮСШ «Карпати», «Рух» U-15 поступився старшим гравцям з «УФК-Карпати» U-16, а школярі «жовто-чорних» U-16 розгромили ФК «Львів» U-15.

 

 

У четвертому турі Зимового кубка ДЮФЛ вихованці Академії «Руху» грали дербі з «карпатівцями». Так, «жовто-чорні» з команди U-16 на своєму полі приймали однолітків з ДЮСШ «Карпати». Підопічні Андрія Гаврюшова впевнено володіли ініціативою протягом всього поєдинку, а переможний гол забили на 52-ій хвилині: Клеутін першим зреагував на відскок м’яча у штрафному майданчику та поцілив у сітку воріт – 1:0. Загалом «Рух» U-16 у трьох матчах здобув три перемоги.

Тоді як «Рух» U-15 на чужому полі протистояв команді «УФК-Карпати» U-16. В цьому поєдинку досвід та вік дались взнаки й «зелено-білі» здобули перемогу з рахунком 0:6. Так, підопічні Тараса Гвоздика у чотирьох матчах здобули одну перемогу, один раз зіграли внічию та зазнали двох поразок.  

 

 

Водночас третю поспіль перемогу у трьох матчах здобули школярі «Руху» 2008 року народження. Зокрема, цього разу «жовто-чорні» з рахунком 6:0 перемогли ФК «Львів» U-15.

 

 

В наступному турі «Рух» U-16 у суботу, 10 лютого, зіграє з ДЮСШ «Рух». Тоді як «Рух» U-15 в п’ятому турі відпочиватиме, а свій наступний поєдинок проведе 14 лютого з ДЮСШ «Карпати» U-16. 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини