VIАREGGIO CUP. ПРИКРА ПОРАЗКА НА ОСТАННІХ ХВИЛИНАХ ВІД «САССУОЛО» U-19

 

Команда Академії «Руху» U-17 у дебютному матчі міжнародного турніру Viareggio Сup поступилась італійському «Сассуоло» U-19 з рахунком 0:1.
 
Традиційні змагання у місті В’яреджо проходять серед команд U-19. Свій перший матч на груповому етапі вихованці Академії 2005-го та 2006-го років народження грали проти чинного переможця турніру «Сассуоло» U-19, яке виступає в італійській Прімавері. 

Більш досвідчені італійці з перших хвилин захопили ініціативу на полі та створили кілька небезпечних моментів біля воріт «рухівці». У всій красі свої вміння продемонстрував голкіпер львів’ян Бакус, який здійснив одразу чотири чудових сейви. 

«Рухівці» відповідали конструктивними позиційними атаками, але до завершального удару справа не доходила. Перша по-справжньому гольова нагода для взяття воріт суперника у складі «Руху» була в Штокала, але після його удару м’яч влучив у поперечку. 

По перерві «рухівці» заграли більш гостро. На дальній удар наважився Король – м’яч пролетів повз стійку. Згодом пробивав по воротах Шайда – безрезультатно. На ударній позиції у штрафній площі суперника опинився Квас, але італійців врятував голкіпер. На екваторі другого тайму супершанс мав Панченко. Після флангової подачі Сергій опинився перед воротами «Сассуоло», втім, після його удару головою дива реакції продемонстрував голкіпер італійців.

Футболісти «Сассуоло» теж створили кілька нагод для взяття воріт у другому таймі, але десь забракло влучності, а десь вкотре «рухівців» рятував Бакус. Здавалось нічия – цілком закономірний результат. Все ж долю зустрічі вирішила помилка бригади арбітрів. На останній хвилині основного часу поблизу штрафного майданчика «рухівців» м’яч від гравця «Сассуоло» залишив межі поля, втім, рефері помилково призначив аут на користь італійців. І саме після його вкидання нападник «Сассуоло» Карагеа зумів забити єдиний переможний гол у грі.

У підсумку, прикра поразка у першому матчі групового етапу 0:1. Вже в середу, 22-го березня, «Рух» U-17зіграє проти італійської «Каррарези». Матч розпочнеться о 16:00 за українським часом.  


loading...

2 коментарів

  • S

    Simon

    21 березня 2023 р., 16:04

    HI. I would like to see in the game those players who were not included in the application but should have been on the field.

  • С

    Сергій

    21 березня 2023 р., 15:16

    Цікаво було б подивитись на склад команди і хто був в запасі.

Схожі новини