U-13. «РУХІВЦІ» ВДАЛО ВИСТУПИЛИ НА ТУРНІРАХ В ПОЛЬЩІ ТА НІДЕРЛАНДАХ

Юні футболісти «жовто-чорних» відвідали Польщу та Нідерланди, де зіграли на двох турнірах та провели товариську зустріч з ПСВ.

 

 

Спочатку «Рух» U-13 вирушив до Польщі, де взяв участь у турнірі Pro-Turnieje Cup двома командами. Команда А здобула на турнірі 5 перемог, 1 раз зіграла внічию та зазнала двох поразок та у підсумку посіла 1 місце у «Срібній групі».

Команда Б перемогла у 3 поєдинках, 2 матчі завершились внічию та ще 3 поразкою «жовто-чорних». Юніори «Руху» посіли 4 місце у «Золотій групі».

Після цього команда вирушила до нідерландського міста Олст, де зіграла на турнірі Salland Cup 2021. На груповому етапі «рухівці» зіграли чотири матчі, здобули 2 перемоги та 2 нічиї, та вийшли до півфіналу з другого місця.

 

 

Сергій ЗАЙЦЕВ, директор Академії «Рух»: «Ми задоволені грою наших футболістів на цих турнірах і було приємно, що її відзначали і колеги з Нідерландів. Господарям турніру сподобалась наша філософія гри, тому ми отримали запрошення на інші турніри в Німеччині, Італії та Нідерландах».

У півфіналі «жовто-чорні» зустрічались з нідерландським «Вітессом». Основний час матчу завершився з рахунком 0:0, проте в серії пенальті влучніше били господарі.

У поєдинку за третє місце юніори «Руху» грали проти «Зволле». На цей раз фортуна також була не на нашому боці. Матч закінчився з рахунком 1:1, а у серії 11-метрових «жовто-чорні» знов поступились. У підсумку – 4 місце.

 

 

Іван КАРАПІНКА, тренер «Рух» U-13: «Такі турніри - це, перш за все, неоціненний досвід для юних футболістів. Результат тут не грає ролі. У такому віці гравцям потрібно прогресувати, а не перемагати за будь-яку ціну. Ми залишились задоволені тією грою, яку продемонстрували наші гравці».

Після турніру «рухівці» залишились в Нідерландах, аби провести товариський матч з ПСВ. Поєдинок тривав 4 тайми по 25 хвилин та завершився мінімальною поразкою «жовто-чорних» з рахунком 0:1.

 

 

А справжнім сюрпризом для юних футболістів «Руху» став візит до роздягальні легенди збірної Нідерландів Руда Ван Ністелроя.

«Я йшов до хлопців до роздягальні та був шокований, коли мені на зустріч йшов Ван Ністелрой. Не міг не використати такий момент - привітався та запросив у роздягальню для спільного фото. Він пожартував, що хлопці ще зовсім юні і його не впізнають, тому був приємно вражений, коли зайшов до роздягальні. Хлопці зустріли його здивованими та радісними обличчями і оплесками. У відповідь Ністелрой побажав команді вдалої гри», - розповів про зустріч  Іван Карапінка.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини