ШКОЛА «РУХУ» №40 – ПЕРЕМОЖЦІ LEO CUP СЕРЕД ДІТЕЙ 2013 РОКУ НАРОДЖЕННЯ

 

У двобої за золоті нагороди турніру U-10 зійшлись дві команди Олега Штурина та Миколи Довгополюка.

З 2-го по 4-е вересня на стадіоні ім. Богдана Маркевича у Винниках відбувся дитячий турнір Leo Cup U-10. Цього разу поборотися за трофеї приїхали 28 команд з усіх куточків України. «Жовто-чорні» кольори на змаганнях захищали три колективи: ДЮСШ «Рух» U-10 та «Рух» школа №40, яка грала двома складами.

На шляху до тріумфу «Рух» 40-а школа («жовті») без поразок пройшла груповий етап, а у півфіналі перемогла однолітків із ДЮСШ «Рух». Тим часом у паралельному матчі «Рух» 40-а школа («чорні») здолала суперників із ФК «Львів». Відтак, обидві команди Олега Штурина та Миколи Довгополюка зустрілися у поєдинку за золото, де із рахунком 4:1 перемогли «жовті». 

Варто відзначити й команду ДЮСШ «Рух», яка під керівництвом Ігора Олійника та Дмитра Ніколайчука у запеклому двобої здобула звитягу в матчі за третє місце. Матч зі «Львовом» завершився 2:1 на користь наших школярів.

Емоціями від змагань поділився наставник команди переможців. 

Олег Штурин, тренер команди «Рух» школа №40:  «Ми задоволені тим, що вдалося двома командами дістатись до фіналу. Це демонструє, що ми недарма тренуємось. Враження від всього турніру максимально круті. Сильні команди, запальні батьки – заради цього і варто вболівати за дитячий футбол».

Гостям з інших міст дуже припали до вподоби змагальні дні на Leo Cup. 

Богдан Дмитрик, гравець ФК «Вікторія» (Івано-Франківськ): «Мені дуже сподобалося грати на цьому турнірі. Надзвичайно круті змагання та Академія. Ми хоч і не перемогли, але всі залишились задоволені. Хочемо приїхати сюди ще наступного року».

Упродовж турніру на трибунах були чути пісні, гасла та шум барабану. Батьки юних спортсменів робили усе можливе, аби підтримати своїх дітлахів. 

Яна, мати гравця ДЮСШ «Рух»: «Атмосфера турніру бомбезна! Дуже позитивні емоції. Усі діти – неймовірні, дякуємо їм за ці три дні. Вони великі молодці, команда зробила колосальну роботу!»

Наступний розіграш турніру Leo Cup відбудеться вже з 9 по 11 вересня серед дітей 2014 року народження.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини