«РУХ» U-17 ВИБОРОВ ЗОЛОТІ НАГОРОДИ НА ТУРНІРІ RUH CUP

 

«Жовто-чорні» впевнено виграли турнір, здобувши 8 перемог у 9 матчах, тоді як вихованці ДЮСШ «Рух» здобули срібні медалі.

На полях Академії футболу ФК «Рух» пройшов турнір Ruh Cup за участі 10 команд серед гравців 2007 року народження. «Жовто-чорні» на цих змаганнях були представлені двома командами – Академією та ДЮСШ «Рух». 

Так, десять команд грали груповий етап протягом чотирьох днів і кожен колектив за цей період провів 9 матчів. Вихованці Академії «Руху» здобули 8 перемог, поступившись лише луцькій «Волині». Водночас підопічні Богдана Єсипа були найрезультативнішими на турнірі, забивши 28 голів, й пропустили лише 1 гол. У підсумку, набравши 24 очка «Рух» U-17 впевнено виграв Ruh Cup.

 

 

Крім того, вихованці ДЮСШ «Рух» також продемонстрували чудові результати та вибороли срібні медалі змагань. Зокрема, у 9 матчах «жовто-чорні» здобули 5 перемог, 3 рази зіграли внічию та зазнали 1 поразки. Відтак з доробком у 18 очок «школярі» фінішували другими. 

Зазначимо, що найкращим бомбардиром турніру став гравець «Руху» U-17 Ростислав Байдак – у його активі 8 голів. Ще троє «рухівців» відзначилися трьома голами: Юрій Мужиловський, Іван Саноцький та Артур Муха. 

 

 

Додамо, що вже у наступний четвер, 15 лютого, розпочнеться турнір Ruh Cup серед гравців 2008 року народження.


loading...

1 коментарів

  • С

    Сергій

    12 лютого 2024 р., 16:56

    Молодці!!

Схожі новини