«РУХ» U-16 ВИБОРОВ БРОНЗОВІ МЕДАЛІ НА ТУРНІРІ RUH CUP

 

«Жовто-чорні» у матчі за 3-тє місце перемогли однолітків з ФК «Львів», тоді як вихованці ДЮСШ «Рух» здобули срібні медалі, поступившись «Кривбасу».

На полях Академії «Руху» пройшов турнір Ruh Cup за участі 16 команд серед гравців 2008 року народження. «Жовто-чорні» на цих змаганнях були представлені трьома командами – Академією U-16 та U-15 (гравці 2009 року народження) та ДЮСШ «Рух» U-16. 

Так, 16 команд були поділені на 4 групи по 4 команди. Зокрема, «Рух» U-16 впевнено виграв свою групу, здобувши 3 перемоги у трьох матчах з різницею м’ячів 15-0. Також з першого місця у Golden League вийшла ДЮСШ «Рух» U-16, здобувши 2 перемоги та 1 нічию у трьох турах та набравши 7 очок. Тоді як молодші вихованці Академії «жовто-чорних» в матчах зі старшими опонентами набрали лише 1 очко та з 3-го місця перейшли у Silver League. 

 

 

Так, у Silver League «Рух» U-15 виграв свою групу, набравши 7 очок (2 перемоги та нічия), а в півфіналі гравці 2009 року народження мінімально перемогли «Діназ». У фіналі ж «жовто-чорні» зіграли внічию зі старшими суперниками зі «Скали 1911» та поступились стриянам у серії пенальті.

 

 

Тоді як у Golden League «Рух» U-16 знову став лідером квартету, вигравши 2 матчі та зігравши одного разу внічию й здобув 7 очок. Водночас «школярі» вийшли у плей-офф з другого місця, набравши 5 очок (1 перемога та 2 нічиї). 

У півфіналі Ruh Cup вихованці Академії зустрілись з ДЮСШ «Рух» і «школярі» здобули впевнену перемогу з рахунком 3:0. У матчі за 3-тє місце «Рух» U-16 переміг однолітків з ФК «Львів» та здобув бронзові медалі. А ДЮСШ «Рух» у фіналі змагань поступились УФК «Кривбас» з рахунком 0:1 та виграли срібні нагороди Ruh Cup. 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини