«РУХ» U-12 - СРІБНИЙ ПРИЗЕР LEO CUP!

 

У фінальному поєдинку підопічні Івана Карапінки поступились одноліткам з київського «Локомотиву» з рахунком 0:1.

З 12-го по 14-те серпня на полі Академії «Руху» відбувся дитячий футбольний турнір Leo Cup серед юнаків 2011 року народження. На змагання з‘їхалось 24 команди з різних куточків України. ФК «Рух» був представлений шістьма колективами: «Рух»-1 U-12, «Рух»-2 U-12, ДЮСШ «Рух», «Рух» U-11, «Рух» Івано-Франківськ, «Рух»-40 школа.

Варто відзначити другу команду «Руху», яка була зібрана з хлопців, які лише проходять відбір у Академію «жовто-чорних». Юні футболісти здивували всіх, посівши у своєму квартеті перше місце. Але у грі за золото турніру «Рух»-2 все ж поступився київському «Локомотиву» з рахунком 0:1 і у підсумку здобули срібні медалі.

Діти, які взяли участь у турнірі, не тільки змагались на футбольному полі, але и знаходили нових друзів. Олександр, учасник змагань: «Я кайфую від футболу, тут дуже круто. Академія шикарна! Я познайомився з багатьма хлопцями. Але не потрібно забувати про футбол, хочеться довести всім, що я сильний гравець».

На турнір завітали і найближчі родичі дітей, які постійно підтримували малечу. Сергій, дідусь учасника змагань, говорить: «Діти зможуть тут набратись колосального досвіду, знайти багато нових знайомств. З такою чудовою базою організатори повинні популяризовувати футбол та залучати дітей займатись спортом. Цим вони успішно займаються».

Під час змагань тренери уважно відстежували якість гри юних футболістів. Юрій Соломка, тренер «Руху» U-12: «В такий нелегкий час цей турнір дарує дітям позитивні емоції. Завдяки таким турнірам юнаки розвиваються та отримують нові навички. Потрібно, щоб діти вірили в себе, адже неможливого не існує».

Наступний турнір Leo Cup відбудеться на Академії «Руху» з 19-го по 21-е серпня. Змагатимуться юнаки 2009-го року народження. Подати заявку на турнір можна за посиланням.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини