ПРЕЗИДЕНТ УАФ ЗУСТРІВСЯ НА АКАДЕМІЇ З ДІТЬМИ-ПЕРЕСЕЛЕНЦЯМИ

Андрій Павелко та почесний Президент «Руху» Григорій Козловський відвідали тренування дітей-переселенців на клубній Академії. 

 

 

Нагадаємо, під час війни тренувальний комплекс Академії став домівкою для кількох команд з тих міст України, де зараз тривають бойові дії. Опісля заняття Павелко та Козловський також поспілкувались із юними футболістами, підбадьорили дітей та зробили пам’ятне фото на згадку. 

«Важливим гуманітарним хабом з початку війни стала на Львівщині футбольна академія клубу «Рух»… Особливо дякую почесному президенту Григорію Козловському за те, що надає тут прихисток евакуйованим дітям і цілим футбольним командам, які приїжджають із Харкова, Мелітополя, Херсона та інших населених пунктів, охоплених війною. Зокрема, зараз тут живуть і тренуються юні футболісти з Мелітополя і Харкова, і з якими мав нагоду поспілкуватися і відвідати їх футбольні заняття. Паралельно ми знаходимо можливості для їх подальшої відправки на футбольні бази інших країн, куди їх запрошують наші європейські друзі»,зазначив на своїй Facebook-сторінці очільник Будинку Футболу


loading...

0 коментарів

    Схожі новини