NUMBER ONE CUP. РУХ U-11 СТАРТУВАВ З ДВОХ ПЕРЕМОГ НА МІЖНАРОДНОМУ ТУРНІРІ У ГДАНСЬКУ

Вихованці Академії 2012 року народження у перший ігровий день змагань обіграли німецький «Франкфурт» і польську «Лєхію» та розійшлись миром з нідерландським «Вітессом».
 


«Жовто-чорні» стартували на престижному турнірі NUMBER ONE CUP матчем проти нідерландського «Вітесса». Котловенко вивів «Рух» уперед, але супернику вдалось відповісти на це взяття воріт двома голами. Звести матч в нічию допоміг влучний удар Гончаренка під саму завісу матчі – відтак, мирова 2:2. 

У матчі з «Франкфуртом» команда Академії «Руху» створила безліч гольових нагод, щоправда, використала лише три з них. Голи за «жовто-чорних» забивали Ракущинець, Берун та Жадаєв. Німецькі однолітки були змушені задовільнитись лише голом престижу – 3:1. З тим же рахунком наші хлопці здолали і господарів змагань – місцеву «Лєхію» з Гданська. Щоправда, перемогу легкою назвати важко, адже «жовто-чорні» першими пропустили. Щоправда, після того «рухівці» проявили свій характер. Фенинець оформив дубль, а Жадаєв підсумував цю гру забитим м’ячем вже наприкінці зустрічі – 3:1. 

За підсумками першого ігрового дня команда Академії «Руху» здобула у групі 7 очок та посідає другу сходинку. У суботу ­на хлопців чекають вирішальні матчі, зокрема, зустріч проти англійського «Евертона». За регламентом турніру в наступний раунд виходять дві краі команди групи та 4 кращих, які посіли треті місця. 
 


Окрім команди Академії, на турнірі у Гданську бере участь також і команда ДЮСШ «Рух». На жаль, у п’ятницю хлопцям не вдалось відчути смак перемог, хоч вони дуже старались та викладались на максимум. Школярі «Руху» поступились «Блакитним» з Вейхерово (1:2), у запеклому двобої програли «Баніку» з чеської «Острави» (2:3) та польському «Лодзю» (0:1). У суботу на «жовто-чорних» зі школи «Руху» чекають поєдинки проти португальського «Портімоненсе», валійського «Кардіфа» та англійської «Астон Вілли».     


loading...

0 коментарів

    Схожі новини