NUMBER ONE CUP. РУХ U-11 ПОСІВ 9-ТЕ МІСЦЕ НА МІЖНАРОДНОМУ ТУРНІРІ У ҐДАНСЬКУ

Вихованці Академії в заключний день змагань поступились англійській "Астон Віллі" та здобули перемоги над нідерланським "Вітессом" та чеським "Баніком".

 

 

Після вдалого групового етапу, який "жовто-чорні" завершили на першому місці, обігравши "Евертон", жереб звів наших хлопців в 1/8 фіналу зі ще одним британським колективом – "Астон Віллою". У цьому протистоянні більше пощастило суперникам, які реалізували свої нагоди та не дозволили львів'янам відігратись – 0:2. До речі, ця прикра поразка стала єдиною для "жовто-чорних" на цьому турнірі. До наступних поєдинків академіки підійшли ще більш зосередженими. Спершу не залишили жодних шансів "Вітессу", відвантаживши у ворота нідерландців 4 сухі м'ячі, а в матчі за 9-те місце обіграли чеський "Банік" з Острави – 2:0. Як підсумок, високе 9-те місце АФ "Рух" серед 42-ох команд, які взяли участь в розіграші Number One Cup. До слова, переможцем турніру став італійський "Ювентус", який у фіналі обіграв англійський "Евертон" – 3:0.

 

 

Що ж до команди ДЮСШ, то вона завершила турнір на 26-му місці. В неділю школярі "Руху" перемогли данський "Вестенгенс" (4:0), обіграли у надрезультативному матчі однолітків з Лодзя (5:3) та поступились "Сосновцю" (1:2).


loading...

0 коментарів

    Схожі новини