INTERLIGA. «РУХ» U-13 – ПЕРЕМОЖЕЦЬ ПРЕСТИЖНОГО ЧЕМПІОНАТУ

В останньому турі вихованці Академії 2010-го року народження здобули перемоги над Gornik Zabrze(1:0) та SKHS Kromeriz (2:0), які забезпечили підопічним Легана та Даньківа першу сходинку в Interliga. «Рух» U-12 розписав нічию з Gornik Zabrze (3:3) та розгромив SKHS Kromeriz (10:0) й став срібним призером турніру.
 


Для того, аби стати чемпіонами змагань у своїй віковій групі гравцям «Руху» U-13 потрібно було здобути ще одну перемогу. Із цим завданням «жовто-чорні» впорались на відмінно. У першій же грі «рухівці» мінімально здолали Gornik Zabrze – 1:0. Забитий м’яч у активі Бойка. А вже у заключному матчі підопічні Легана та Даньківа впевнено перемогли SKHS Kromeriz з рахунком 2:0. За «жовто-чорних» відзначились Лисенко та Островський. У підсумку, перша сходинка міжнародного чемпіонату Interliga.
 


На заключний тур команда Академії «Рух» U-12 їхала без турнірних завдань, адже перед цим гарантувала собі срібні нагороди чемпіонату, а наздогнати Sparta Praha «рухівці» вже не могли математично. Втім, це не завадило підопічним Хижого та Соломки продемонструвати яскравий, результативний футбол. В матчі з Gornik Zabrze «жовто-чорні» розписали бойову нічию 3:3. Дубль у активі Коваля і ще один м’яч забив Горін. А вже в матчі з SKHS Kromeriz «рухівці», як-то кажуть, відвели душу й відвантажили у ворота суперника десять голів. Хет-трик оформив Міколян, дублі зробили Коваль та Горін, по одному м’ячу забили Кочура, Найда та Бормотов. У підсумку – 10:0 та срібні нагороди Interliga. 
 


Міжнародні змагання Interliga організовує Академія чеського «Баніка» з Острави. Участь беруть по 9 команд у двох вікових групах з Польщі, Чехії та Угорщини.

 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини