INTERLIGA. КОМАНДИ АКАДЕМІЇ «РУХУ» U-11 ТА U-12 ВПЕВНЕНО ПЕРЕМОГЛИ СВОЇХ СУПЕРНИКІВ

У п’ятому турі міжнародного дитячого чемпіонату Interliga, який проходив в Угорщині, вихованці Академії 2010-го та 2011-го років народження перемогли однолітків із Будапешту та Острави. 
 


Команда АФ «Рух» U-13, яка лідирує в чемпіонаті у своїй віковій категорії, розгромила будапештський МФС з рахунком 9:1. За «жовто-чорних» хет-триком відзначився Дзюринець, дублі оформили Бойко і Курташ. Також голи у свій актив записали Мостовніков та Гордєєв.  

У другому поєдинку проти «Баніка» із Острави підопічні Олега Легана теж без проблем здолали свого суперника. У цьому протистоянні Дзюринець разом із Гордєєвим  оформили дублі. Ще один гол забив Бойко. У підсумку, переконливий тріумф з рахунком 5:1.
 


Не менш успішним видався цей тур і для команди АФ «Рух» U-12. Матч проти МФС завершився 3:0 на користь «жовто-чорних». Забивали Данилевський, Горін та Жуков. 

Ще більш результативним був поєдинок із остравським «Баніком». «Рухівці» здолали свого суперника з рахунком 7:2. Дубль у активі Чудо. Також відзначились у воротах «Баніка» Черномор, Слободян, Бормотов, Ксьонжик та Горін.

6-ий тур міжнародного чемпіонату Interliga відбудеться у чеській Празі. Вихованці Академії зіграють проти місцевої «Спарти» та «Шльонска» із Вроцлава.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини