INTERLIGA. ЧЕСЬКІ ТРІУМФИ ВИХОВАНЦІВ АКАДЕМІЇ «РУХУ»

 

У четвертому турі міжнародного чемпіонату Інтерліги команди Академії «Руху» 2010-го та 2011-го років народження тріумфували у матчах проти однолітків із Забже та Брно. 

Команда U-12 продовжила свою переможну ходу в чемпіонаті, здобувши у Чехії дві впевнені перемоги. У ворота «Гурніка» із польського Забже «жовто-чорні» забили сім «сухих» голів. У другому матчі неділі наші хлопці здолали опір господарів туру – чеської команду «Збройовки» – з рахунком 4:2. А найрезультативнішим у цьому турі став Дмитро Бормотов, який відзначився 5-тьма голами у двох поєдинках. Відтак, на екваторі дистанції підопічні Івана Карапінки в турнірній таблиці Інтерліги ідуть зі стовідсотковим показником – 8 перемог у 8-ми матчах. 

 

 

Команда U-13 під керівництвом Олега Легана переграла цього дня польських однолітків із Забже з рахунком 4:1. Дублем у переможній грі відзначився Захар-Андрій Шнира, ще по голу записали до свого активу Ілля Бодак та Михайло Бойко. А от у грі зі «Збройовкою» «жовто-чорні» поступились 1:4. 

Результати команд Академії «Руху» у першому колі міжнародного чемпіонату INTERLIGA

Тур

Суперник

Команда U-12

Команда U-13

1

FC Baník Ostrava

5:1

7:2

1

Mészöly Focisuli Budapešť

5:1

5:1

2

Śląsk Wrocław

2:1

5:1

2

AC Sparta Praha

4:3

1:2

3

Budapešť Honvéd

2:1

3:1

3

Wisla Krakov

2:1

2:3

4

FC Zbrojovka Brno

4:2

1:4

4

Górnik Zabrze

7:0

4:1

 

Наступний тур міжнародного чемпіонату Interliga відбудеться наприкінці січня наступного року. Цього разу «рухівці» вирушать до Угорщини, де зіграють проти команд з Будапешта та Острави.   


loading...

0 коментарів

    Схожі новини