ДЮСШ «РУХ» ПОСІЛА 4 МІСЦЕ НА LEO CUP СЕРЕД ДІТЕЙ 2015 РОКУ НАРОДЖЕННЯ

 

Підопічні Юрія П‘ятковського і Тараса Гуля у серії післяматчевих пенальті поступилися комаді «Прайд» Львів із рахунком 1:2.

Цими вихідними у Винниках, на стадіоні імені Богдана Маркевича, відбулося одразу два турніри Leo Cup: U-9 та U-8. На змагання з усіх куточків України приїхали 28 команд 2014 року народження та 20 на рік молодших колективів. Жовто-чорні кольори на змаганнях захищали по дві команди в обох вікових категоріях: ДЮСШ «Рух» та «Рух» школа №40. 

Кращою серед них стала команда «Рух» ДЮСШ U-8. У Golden League підопічні Юрія П‘ятковського і Тараса Гуля на стадії групового етапу взяли верх над всіма суперниками, однак у півфінальному львівському дербі поступилися одноліткам із ФК «Львів». Матч завершився з рахунком 1:2. У двобої за бронзу «жовто-чорні» зустрілися також із львів‘янами – командою «Прайд». ДЮСШ «Рух», програючи 0:3, змогли наздогнати однолітків, проте в серії післяматчевих пенальті таки поступились з рахунком 1:2. 

Юрій П'ЯТКОВСЬКИЙ, тренер ДЮСШ «Рух» U-8: «Загалом я дітками задоволений. Ця команда тільки нещодавно зібрана, ми лише два тижні тренуємось разом. Вони не бояться грати в футбол, не бояться обігрувати і боротися, просто треба ще трішки попрацювати над взаємодією. Є багато хороших футболістів, але ще немає повного розуміння один одного».

Турнір також сподобався юним спортсменам з інших міст.

Єгор ГРИГОРИШ, воротар ФК «Локомотив» Київ: «Мені дуже сподобався Leo Cup. Я займаюся футболом вже 2 роки і безмежно люблю цей вид спорту. Моя команда сьогодні класно зіграла, а я досить сильно відстояв на воротах. Ми залишились задоволені змаганнями і приїдемо сюди ще».

Попри дощ та вітер палкі вболівальники до останнього підтримували своїх дітлахів. 

Петро, дідусь гравця ДЮСШ «Рух» U-8: «Атмосфера змагань дійсно вражає. Тим паче приємно, що навіть в такий важкий час організатори піклуються про проведення турніру. Для дітей зараз це дуже важливо».

Leo Cup U-9 та U-8 стали останніми у серії дитячих турнірів цього року. За 6 тижнів змагань Академія «Руху» прийняла близько 200 команд з різних куточків України та подарувала тисячам дітей чудові емоції.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини