АНАТОЛІЙ БЕЛЯЙ: «ЗАДОВОЛЕНИЙ РЕЗУЛЬТАТАМИ ПЕРШОЇ ЧАСТИНИ СЕЗОНУ ДЮФЛ»

Старший тренер «Руху» U-17 Анатолій Беляй поділився враженнями від виступів своєї команди у першій частині сезону Еліт Ліги ДЮФЛ України.

 

 

Для дитячо-юнацьких команд «Руху» поточний сезон – дебютний у Еліт Лізі ДЮФЛ України. Команда Анатолія Беляя у своїй групі провела 10 поєдинків, у яких здобула 4 перемоги, 3 нічиї та тричі поступилась. У підсумку, «Рух» U-17 посів третє місце з 15 очками та лише на 1 пункти відстав від другого, на якому розташувався «Мункач». Перше місце з 28 очками посіли УФК «Карпати».

Анатолій БЕЛЯЙ, старший тренер «Руху» U-17: «Хлопці прийшли з різних міст та різних команд, ми їх привели до спільного знаменника у плані тактики та фізичних якостей. Взимку нам потрібно працювати по всім видам підготовки: і фізична, і тактична, і психологічна. Хлопці повинні розуміти, що їм зовсім трохи залишилось до переходу у дорослий футбол».

 

 

Перша частина сезону була не надто стабільною для «жовто-чорних». Рухівці чередували перемоги з нічиїми та поразками, адже новій команді потрібен час, аби налагодити командні взаємодії.

 

 

Анатолій БЕЛЯЙ, старший тренер «Руху» U-17: «Перша частина сезону була нестабільною – були як гарні матчі, так і провальні ігри. Я був незадоволений матчами проти «Карпат» та ФК «Львів». Але в цілому я задоволений тими результатами, які ми показали».

УСІ МАТЧІ «РУХУ» U-17 НА ПЕРШОМУ ЕТАПІ ЕЛІТ ЛІГИ ДЮФЛ

 

СуперникРезультатАвтори голів
«Прикарпаття» (Д)6:1Касарда (2), Гаджиєв Панченко, Стрюков, Білевич
«Мункач» (Д)2:3Панченко, Падук
«Львів» (В)2:2Бойко, Панченко
«Карпати» (Д)0:1 
«ВІК-Волинь» (В)1:0Панченко
«Прикарпаття» (В)3:0Соломка, Присяжнюк, Ковалюк
«Мункач» (В)0:0 
«Львів» (Д)0:0 
«Карпати» (В)0:5 
«ВІК-Волинь» (Д)2:0Падук (2)

 

Звання найкращого бомбардира команди здобув нападник збірної України U-17 Сергій Панченко, який відзначився чотирма м’ячами. Також серед кращих бомбардирів опинились Пало Падук – 3 голи, та Назар Касарда – 2 результативні постріли. Усього за команду «Рух» U-17 відзначились 10 гравців. У сумі колектив Анатолія Беляя забив 16 голів.

 

 

Тренерський штаб у першій частині сезону дав зіграти усім заявленим футболістам. Головне – це не результат, а розвиток гравців та набуття професійних навичок. Однак, деякі футболісти все ж отримували більше ігрового часу, ніж інші. Наприклад, захисник Максим Стрюков виходив на поле у всіх 10 матчах та зіграв 869 хвилин з 900 можливих.

 

 

АФ «Рух» у першій частині сезону посів друге місце у загальному заліку своєї групи в Еліт Лізі ДЮФЛ України та пройшов у групу А на другому етапі. Отже, і команда Анатолія Беляя буде змагатись за перемогу у своїй віковій категорії. На другому етапі змагань «Рух» U-17 виступить в одній групі з «Шахтарем», «Динамо», ОК ім. І. Піддубного, «Карпатами», та «Мункачем».

Анатолій БЕЛЯЙ, старший тренер «Руху» U-17: «Ми вже грали з «Шахатрем» та ОК ім. І. Піддубного перед початком сезону. Донеччанам ми поступились, а ось киян перемогли. Тому я вважаю, що весною у нас буде доволі конкурентоспроможна команда в ДЮФЛ. Хоча наше головне завдання – підготувати якомога більше гравців для команди U-19».


loading...

1 коментарів

  • Т

    Тарас

    20 грудня 2021 р., 17:54

    Мені 16 і я хочу вступити в академію, як це можна зробити

Схожі новини