ВІДКРИТИЙ ЧЕМПІОНАТ ЛЬВІВЩИНИ. ПЕРЕМОГИ «РУХУ» У 5 МАТЧАХ

У шостому турі Відкритого чемпіонату Львівщини колективи Академії футболу «Руху» зустрічались з ДЮШ «Львів», а команди ДЮСШ «Руху» зіграли проти «Прикарпаття».

 

 

У віковій категорії U-14 команда Академії «Руху» перемогла ДЮШ «Львів» з рахунком 4:0. Дубль на рахунку Літвінчука, ще по голу забили Граціян та Янковський. У цій віковій категорії здобула перемогу і команда ДЮСШ «жовто-чорних» – 2:0. У воротах Прикарпаття відзначились Завійський та Кравчук.

У категорії U-15, на жаль, обидві команди «Руху» мінімально поступились своїм суперникам. Команда Академії програла «Львову» з рахунком 0:1, а ДЮСШ «Рух» зазнала поразки від «Прикарпаття» – 1:2.

У віковій категорії U-16 «академіки» зіграли внічию з ДЮШ «Львів» – 1:1. За «жовто-чорних» вже на 3-ій хвилині відзначився Боднар. ДЮСШ «Рух» у свою чергу здобула впевнену перемогу над «Прикарпаттям» – 3:0. За львів’ян забивали Клюка, Приступа та Мартинюк.

Щодо найстаршої вікової категорії, то тут у «жовто-чорних» 2 впевнених перемоги. Академія здолала «Львів» з рахунком 5:0. Голи у свій актив записали Лебідь, Король, Бейзик, Пилипенко та Штокал. А ДЮСШ переграла «Прикарпаття» з рахунком 6:1. Голи забивали Белей (2), Федьків, Халілов, Прокопович та Гавдида.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини