ЮРІЙ ПАНЬКІВ: «ПРО СТАТИСТИКУ СВОЇХ ІГОР БУДУ ДУМАТИ ПІЗНІШЕ»

 

Капітан «Руху» Юрій Паньків відіграв уже 250 матчів на рівні Української Прем’єр-ліги. 23 поєдинки за «Рух», 131 – за «Олександрію», 11 – за київський «Арсенал», 36 – за донецький «Металург», 49 – за кам’янську «Сталь» – разом 250. Такий доробок Юрія Паньків у елітній лізі українського футболу. Вчора (3-го листопада) досвідчений голкіпер відзначив свій 38-ий день народження. А нещодавно на тренуванні «жовто-чорних» йому вручили символічний подарунок у зв’язку зі солідним футбольним ювілеєм.

– Я пам’ятаю кожного свого тренера, кожного гравця, з яким грав, – зізнався Юрій Паньків у коментарі для медіацентру футбольного клубу «Рух». – Я всім вдячний, ніколи не забуду – це було класно та незабутньо. З кимось грав більше, з кимось – менше, але, повірте, кожну гру я пам’ятаю, є що згадати, є що аналізувати, є що передати молодим. Однак про статистику своїх виступів буду думати пізніше. Чесно кажучи, я ніколи не ганявся за цифрами, і, можливо, це і є запорукою успіху. Тому що все має бути так, як воно йде.

– Чи вже знаєш місце для цієї нагороди?

– Я знайду місце, де її повісити. Скоро буду думати про куточок, де всі нагороди позбирати. Поки що цього не робив, вирішив для себе: поки граю, не варто поспішати. Всьому свій час.

 

 

– Попереду в «Руху» матч із «Кривбасом». Що можеш сказати про наступного суперника «жовто-чорних»?

– Знаєте, до гри я намагаюся ніколи не говорити про суперника. Після матчу можемо про це побалакати, а до початку поєдинку цього робити не люблю – ні прогнозів, ні характеристик. Нам тренерський штаб усе покаже та розкаже. Хоча, в принципі, ми знаємо та розуміємо силу і міць «Кривбаса», але все буде залежати тільки від нас.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини