НІКІТА БАХМАТ: «ВДЯЧНИЙ КОЖНОМУ ГРАВЦЮ, АДЖЕ ДІТИ ВИКЛАЛИСЬ НА ВСІ 100%»

 

Старший тренер «Руху» U-10 прокоментував тріумф своїх підопічних, які виграли міжнародний турнір Number One Cup у Гданську. 

 

 

Всі у команді отримали шалені та позитивні емоції. Це був цікавий турнір, де ми зіграли з дуже сильними командами. Вдячний кожному гравцю, адже діти викладались на всі 100%. Також вдячний тренерам, які допомогли підготувати хлопців до цього турніру. Діти отримали неймовірний досвід і у цьому велика заслуга керівництва «Руху», завдяки якому ми можемо змагатись у міжнародних турнірах. 

З першого ж матчу ми відчували тиск, адже діти лиш починають грати на такому рівні і в них не було досвіду гри на таких турнірах. У груповому етапі «Рух» зіграв 7 матчів, набравши 16 очок та зайняв друге місце: ми виграли 5 матчів, одного разу зіграли внічию та зазнали мінімальної поразки від «Порту». 

У чвертьфіналі ми перемогли польську «ЕсКадру» – це був дуже важкий матч для нас. «Рух» виграв 1:0, але наприкінці поєдинку довелося відбиватись, бо варшавська команда потужно атакувала. Втім ми витримали цей тиск і пройшли далі. 

Вже в 1/2 фіналу в нас був не менш складний матч проти іншої польської команди – «Спарти». Ми вигравали 3:1, вони забили гол та скоротили відставання у рахунку, знову було важко на останніх хвилинах, ще й замість двох доданих хвилин довелося зіграти шість. Та хлопці впорались і здобули важливу перемогу. Вони добре реалізовували свої моменти та якісно грали в обороні. 

У фіналі ми зустрілись з «Порту» і хотіли взяти реванш за поразку в груповому етапі. «Рух» знав як грають португальці, тож команда була готова до цього поєдинку. Це була напружена гра від початку й до фінального свистка. Ми пропустили, але змогли перевернути гру та вийти вперед. Хлопці показали свій характер і перемогли з рахунком 2:1. Вітаю команду з цим досягненням та пишаюсь кожним з гравців. Хлопці, ви – чемпіони!


loading...

0 коментарів

    Схожі новини